Ivan Vuković  / Foto: IVAN PETROVIĆ-IPE
05/12/2022 u 15:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tviter "rat" odlazećeg gradonačelnika i lidera "Evrope sad": Milatović je nedostojan funkcije

Izrazito nepristojan i politički neodgovoran, napisao je Vuković na ovoj društvenoj mreži

Tviter rat zamjenika predsjednika pokreta "Evropa sad" i nosioca liste na lokalnim izborima Jakov Milatović i odlazećeg gradonačelnika Ivana Vukovića traje danima, a Vuković je Milatoviću danas poručio da je njegov poziv na konsultacije bila dobronamjerna ponuda.

Milatović poručio Vukoviću: Sastaćemo se na dan primopredaјe dužnosti

Milatović je, podsjetimo, juče poručio potpredsjedniku opozicionog DPS-a da će se sastati sa njim isključivo na dan primopredaje dužnosti, te da neće ići sa njim na konsultacije.

Milatović odgovorio Vukoviću: Ne konsultujem se sa onima koji uzurpiraju izbornu volju građana Podgorice

- Odgovor na dobronamjernu ponudu koja je, osim što je u najboljem interesu stanovnika Podgorice, trebalo da doprinese unapređ enju nivoa političke kulture u Crnoj Gori: izrazito nepristojan, politički neodgovoran, nedostojan željene funkcije, nažalost ne i neočekivan - odgovorio mu je Vuković na Tviteru. 

Milatović je juče za Vukovića kazao da je razlika između njih dvojica to što je on  slobodan čovjek, a on očigledno nije.

Vuković je prije dva dana Milatoviću, kao najizglednijem kandidatu za budućeg gradonačelnika, uputio poziv za konsultacije. 

image

Milatović

Foto: BOJAN GNJIDIC

Tada je kazao da je spreman da mu maksimalno pomognem i da kao najizgledniji kandidat za budućeg gradonačelnika Podgorice, maksimalno spreman dočeka trenutak kada će stupiti na dužnost.ž

Vuković pozvao Milatovića na konstulacije: Spreman sam da pomognem

- To je u najboljem interesu ljudi koji žive u Podgorici, a svjestan koliko je meni ta vrsta pomoći i praktičnih savjeta značila protekle četiri godine - kazao je Vuković. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:37