фото илустрација / - фото илустрација
28/11/2021 u 16:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА: ДФ отпочетка радио да Влада не успије, 10. децембра се неће десити ништа

Подрцртавају да УРА никада неће бити дио власти која угрожава националне интересе Црне Горе и не испоручује резултате у интеграцијама ка ЕУ

Парадоксално је да они који од првог дана руше владу, на чијем челу је узгред речено носилац њихове листе на парламентарним изборима, данас брину о функционисању парламенрарне већине која ту владу подржава, саопштили су из Грађанског покрета УРА одговарајући на саопштење ДФ-а.

 - О некаквим закулисним радњама сад нам причају они који су заједно са Демократама договарали реконструкцију владе иза затворених врата, без наше сагласности мислећи тако да минимализују нашу позицију у актуелној парламентарној већини. Очигледно је да се ДФ у томе жестоко преварио чему и свједочимо у њиховом парадоксалном саопштењу усмјереном против УРА - поручују из ове странке.

Подсјећају јавност да је ДФ отпочетка избора Владе здушно навијао и радио да она не успије, бојкотовао парламент, условљавао, вријеђао званичнике, кочио процесе…

 - Након што су са Демократама склопили договор супротан основним постулатима на којима ова већина и функционише, мислећи ваљда да ће тако изиграти Грађански покрет УРА а након што су видјели да им тај наум неће проћи сада изгледају погубљено и дезорјентисано. Тако пријете роковима, служе се истим дискурсом опозиционе партије прије избора прошле године и најављују некакве тектонске поремећаје након 10. децембра. Да релаксирамо цјелокупну јавност – 11. децембра се неће десити ништа јер ту политичку снагу ДФ никада није имао. Само очајнички бука и бијес и ништа више -  поручују из УРА.

Подрцртавају да УРА никада неће бити дио власти која угрожава националне интересе Црне Горе и не испоручује резултате у интеграцијама ка ЕУ.

 - То све вријеме поручујемо грађанима и од тога не одустајемо. ДФ који све ради да се интеграције у ЕУ успоре, да концепт ове владе и њено функционисање блокира неће сигурно имати партнера у нама. Могу тражити за то друге партнере можда баш у разговорима који су већ водили око даљег функционисања владе без нас, али УРА у таквој Влади неће учествовати“, поручују на крају саопштења.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:03