/ FOTO: Radnička partija
08/09/2022 u 18:25 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučinić: Sastanak predstavnika više poslaničkih klubova još jedan fijasko

Vučinić je istakao da "osnovni principi demokratije se moraju poštovati", kao i da "samo jačanje institucija može garantovati jaku i stabilnu državu, koja će izaći na kraj sa sistemskom korupcijom i kriminalom"

Povodom današnjeg sastanaka predstavnika/ca šest poslaničkih klubova sa šeficom Delegacije EU u Crnoj Gori, ambasadorkom Ujedinjenog kraljevstva, ambasadorkom SAD u Crnoj Gori i ambasadorima država članica EU, predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić se oglasio na svom Twitter nalogu.  To je saopšteno iz Radničke partije.

-Vučinić je kazao da "Sastanak predstavnika više poslaničkih klubova sa šeficom Delegacije EU u Crnoj Gori Oanom Kristinom Popom, ambasadorkom SAD, Džudi Rajzing Rajnke i ambasadorima država članica EU predstavlja je još jedan fijasko politike partija gubitnica izbora 2020…". -navode u saopštenju.

Dodaju:"Ovaj sastanak je još jedan u nizu dokaza da Demokratska partija socijalista, Socijaldemokratska partija, Liberalna partija, Socijaldemokrate Crne Gore, Bošnjačka stranka i poslanici Genci Nimanbegu i Mehmet Zenka ispred kluba albanskih poslanika, pokušavaju na sve moguće načine da ospore volju građana/ki izraženu na zadnjim parlamentarnim izborima i održe u životu političke subjekte kojima je narod jasno rekao NE.".

Vučinić je istakao da "osnovni principi demokratije se moraju poštovati", kao i da "samo jačanje institucija može garantovati jaku i stabilnu državu, koja će izaći na kraj sa sistemskom korupcijom i kriminalom". 

Ovom prilikom on se zahvalio uvaženim ambasadorima/kama na poštovanju izborne volje građana i suvereniteta Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 15:55