Mitar Paunović / - FOTO: DEMOKRATE
20/01/2024 u 10:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Za portparola Demokrata imenovan Mitar Paunović

Na osnovu Statuta Demokratske Crne Gore, portparola Partije Odlukom imenuje predsjednik, a njegov mandat traje do završetka mandata predsjednika, kazali su iz Demokrata

Za portparola Demokratske Crne Gore imenovan je član Glavnog odbora Mitar Paunović. On je izabran odlukom predsjednika partije Alekse Bečića.

- Na osnovu Statuta Demokratske Crne Gore, portparola partije Odlukom imenuje predsjednik, a njegov mandat traje do završetka mandata predsjednika - kazali su iz Demokrata.

Novoizabrani portparol Demokrata Mitar Paunović rođen je u Podgorici. Student je druge godine Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Na lokalnim izborima u Podgorici 2022. godine bio je kandidat za odbornika u Skupštini Glavnog grada. Za člana Odbora Demokrata Glavnog grada izabran je iste godine, a u Press centru Demokrata trenutno je angažovan na poslovima odnosa sa javnošću i digitalnog marketinga.

Na održanom Trećem Kongresu Demokratske Crne Gore izabran je za člana Glavnog odbora Partije.

Više puta je nagrađivan prvim mjestima na državnim i međunarodnim takmičenja u debati. Polaznik je prvog Omladinskog parlamenta Skupštine Crne Gore, a godinama je bio posvećen omladinskom aktivizmu u oblasti prevencije i suzbijanja nasilnog ekstremizma, kroz projekte Delegacije Evropske unije i NVO sektora.

Izborom najmlađeg portparola jedne partije u Crnoj Gori, Demokrate potvrđuju čvrstu opredijeljenost da mladi ne smiju biti dekor na političkoj sceni, već da im se treba omogućiti da direktno učestvuju u kreiranju javnih politika.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:18