/ фото: Срђа Бољевић
14/07/2021 u 08:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Током дана поjачан интензитет саобраћаjа

Из АМСЦГ су казали да су неопходне чешће паузе у вожњи за вриjеме дужих путовања, и да возачи на дужа путовања крећу у раним jутарњим или вечерњим сатима

На путевима у Црноj Гори саобраћа се без ванредних ограничења, интензитет саобраћаjа jе умjерен, а током дана поjачан, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе (АМСЦГ).

Из АМСЦГ су казали да су неопходне чешће паузе у вожњи за вриjеме дужих путовања, и да возачи на дужа путовања крећу у раним jутарњим или вечерњим сатима.

“Због празника се очекуjе поjачан интензитет саобраћаjа данас, па ће се обезбиjедити наизмjенично одвиjање саобраћаjа на мjестима радова уз минималне обуставе саобраћаjа”, каже се у саопштењу.

На магистралном путу Даниловград - Подгорица саобраћа се jедном траком наизмjенично на мjестима радова, а могући су и краћи застоjи, не дужи од 15 минута.

Због радова на магистралном путу Подгорица-Тузи затворена jе jедна саобраћаjна трака булевара према Тузима.

На магистралном путу М-2, дионица Подгорица - Рибаревина, због асфалтерских радова у оквиру инвестиционог одржавања пута промиjењен jе режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова од седам до 19 сати.

На првоj дионици ауто пута Подгорица - Матешево забрањен jе пролаз за вриjеме радова.

Пролаз jе jедино дозвољен возилима коjа посjедуjу пропусницу компаниjе ЦРБЦ.

На магистралном путу М-3 дионица Шћепан Поље – Даниловград због пресвлачења пута саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 00:50