Удес Лапчићи / - Удес Лапчићи
10/05/2021 u 13:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Чести удеси због брзе вожње

Наш фоторепортер Срђа Бољевић у Лапчићима код бензинске пумпе изнад Будве забиљежио лакши удес, али са великом материјалном штетом

Лијепо вријеме које траје већ неколико дана довело је до побољшања стања и услова на путевима широм земље, али је то утицало и на поједине возаче се опусте током вожње, па је тако дошло до саобраћајне незгоде  у којој срећом није било страдалих особа, али је причињена већа материјална штета на возилима. Тако је наш фоторепортер Срђа Бољевић у Лапчићима код бензинске пумпе изнад Будве забиљежио лакши удес, али са великом материјалном штетом. Права срећа је да није било повријеђених.

Иначе, из Ауто - мото савеза је саопштено да се саобраћај обавља по сувим коловозима и уз добру видљивост у већем дијелу земље. Скрећу пажњу на могућу појаву одрона на дионицама које пролазе кроз усјеке. Неопходна је опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја.

Како је наведено, због клизишта на путном правцу Шћепан Поље-Фоча ( територија Босне и Херцеговине) забрањује се саобраћање камионима, камионима са приколицом и шлеперима. Отежано саобраћају само путничка возила. У циљу заштите становништва од новог коронавируса забрањује се путнички међуградски саобраћај у времену од петка од 23.00 сат до понедјељка у 05.00 сати.

- Улазак и излазак из Црне Горе се преко граничних прелаза обавља свакодневно током 24 сата осим преко граничних прелаза Вуча на путном правцу Рожаје –Тутин и граничног прелаза Метаљка на путном правцу Пљевља –Чајниче који се обавља у периоду од 07.00 до 19.00 часова- речено је из АМСЦГ.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је градђанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807, 020234999 и 063239987.

Ж.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 00:47