Severina naslovna / Северина
27/04/2021 u 22:12 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Северина на насловници књиге Макса Бункера, творца стрипа "Алан Форд"

Поклон за рођендан
Пjевачица Северина изашла jе на насловници књиге „У име мафиjе” Макса Бункера, творца познатог стрипа „Алан Форд”. Тачно на њен 49. рођендан.
На Инстаграму jе открила да су jе два поклона посебно одушевила. Jедан jе цртеж њеног сина, а други што се нашла на насловници књиге славног Бункера. Открила jе и како jе дошло до сарадње.
- Чуj, хани, хало Бинг, како брат? Звали су из издавачке куће Сандорф да би они и Макс Бункер хтjели да будеш на насловници његовог романа. То jе кримић… и да одабереш манекене за детектива и криминалца… Мене звали? Макс Бункер? Алан Форд? ?? - написала jе пjевачица.
Како jе рекла, њена екипа, са коjом снима и нови албум, jе снимала неколико дана.
- Детектив са шеширом jе моj тонски сниматељ Домагоj Перишић, а криминалац коjи сjеди jе композитор и продуцент Филип Милетић. А како су само њих двоjица били узбуђени… А jа сам у жутоj хаљини на насловноj страници књиге Макса Бункера и пуцам од дјечије среће. Хвала маjко што ме роди. Хвала издавачкоj кући Сандорф. Хвала Макс Бункер, хвала Броj 1, хвала Вам што сте нам уљепшали дjетињство, ово jе за мене велика радост и част… Jер Ваше име jе златним словима урезано у дневник мог дjетињства - истакла jе Северина.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 18:42