Kijanu Rivs štrajkuje sa gitarom / -SKRINšOT/INSTAGRAM
20/07/2023 u 13:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dok traje štrajk u Holivudu Kijanu Rivs okupio stari bend

Uskoro turneja Dogstara

Jedna od zvijezda koja ne posustaje usred štrajka glumaca je Kijanu Rivs, koji se nedavno vratio svojoj rok karijeri kao basist grupe "Dogstar".

Davne 1991. Rivs je osnovao grupu "Dogstar" s Robertom Malhausom, kojeg je upoznao u trgovini i zbližio se s njim zbog hokeja, dok su se Bret Domros i Greg Miler pridružili kako bi upotpunili bend. Bend je bio aktivan od 1991. do 2002, imali su brojne nastupe uživo te su izdali i dva studijska albuma "Our Little Visionary" iz 1996. i "Happy Ending" iz 2000.

Rivs je svirao bas gitaru, a bio je i prateći vokal. Godine 2002. grupa je prestala s radom jer je Rivs počeo da stvara ime u Holivudu. "Dogstar" se nakon pauze ponovno okupio za nastup na muzičkom festivalu "BottleRock Napa Valley" u maju ove godine, a u utorak su odsvirali svoj prvi samostalni koncert u više od 20 godina u "The Roxy" u Los Anđelesu.

Na koncertu su takođe predstavili novi singl "Everything Turns Around", koji izlazi uskoro, i najava je novog albuma "Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees", koji bi trebalo da bude objavljen 6. oktobra. "Dogstar" takođe planira turneju od 25 nastupa u Sjevernoj Americi i Japanu.

- Uzbuđeni smo zbog ovoga - rekao je Domros prije nego što je bend odsvirao novi singl.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 02:52