Entoni Hopkins / - FOTO: TVITER
05/09/2023 u 12:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Entoni Hopkins: "Ja sam stari grešnik, uradio sam neke loše stvari"

Ne, nemamo vremena za kajanje. Idemo dalje jer prihvatamo sebe onakve kakvi jesmo, a ne onakvim kakvi mislimo da treba da budemo, kazao je Hopkins

Slavni glumac Entoni Hopkins 31. decembra proslaviće svoj 86. rođendan, a mnogi komentarišu to da i dalje ima energiju mladića.

On se trudi da što više uživa u životu, a na društvenim mrežama često podijeli snimke na kojima svira klavir, pleše, uživa u dobrom vinu i druženju sa prijateljima i kolegama.

Entoni nerijetko iznosi i svoje stavove o životu, a njegove rečenice često se dugo citiraju. Tako je jednom prilikom, tokom gostovanja u emisiji kod čuvenog Larija Kinga, odgovorio na pitanje da li se kaje zbog nečega, a ova njegova izjava može poslužiti kao važna životna lekcija svima.

„Ne, nemamo vremena za kajanje. Idemo dalje jer prihvatamo sebe onakve kakvi jesmo, a ne onakvim kakvi mislimo da treba da budemo. Prihvatio sam sebe onakvog kakav jesam, a ne kakav mislim da treba da budem jer je to laž. Ja sam grešnik. Ja sam stari grešnik. Uradio sam neke loše stvari, uradio sam neke dobre stvari. Dakle, samo treba sebi da kažete – idemo dalje“, rekao je tada Hopkins.

Ova njegova izjava postala je viralna na društveni mrežama, a mnogi su komentarisali da bi trebalo svi da učimo od Entonija kako se živi život.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 09:15