/ - FOTO: E-STOCK
13/06/2022 u 13:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Естрадна свађа Ана Николић и Милице Павловић: Пјевачице заратиле због пјесме

Ана Николић, кад је видјела да је пјесма постала хит, избацила је на друшвеним мрежама своју демо верзију исте пјесме и присвојила је као своју

Милица Павловић и Ана Николић заратиле су због пјесме „Проверено“ коју је Павловићева објавила на свом новом студијском албуму.

Ана Николић, кад је видјела да је пјесма постала хит, избацила је на друшвеним мрежама своју демо верзију исте пјесме и присвојила је као своју, иако је није платила и својевремено је од ње одустала.

Фанови на друштвеним мрежама су стога бијесни на Николић која своју дему верзију, са мало другачијим текстом, пјева и на наступима.

У међувремену је верзија "Проверено" коју пјева Милица Павловић постала апсолутни хит са милoнским прегледима на Јутјубу. 

Текстописац Драган Брајовић Браја, аутор поменуте нумере, казао је да ово није доживио за тридесет година на естради.

- Случај је фабрикован. Нисам то доживио за 30 година рада на естради. Немам коментар. Пјесма је писана за Милицу Павловић- рекао је Браја за Нова.рс

Новинари таблоида Ало позвали су Павловић да прокоментарише овај случај са старијом колегиницом, али поп звијезда није хтјела да дубље улази у овај несвакидашњи случај.

- Немам коментар на ову цијелу ситуацију - кратко је рекла она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:43