JK event / -SKRINšOT/JUTJUB
04/09/2023 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jelena Karleuša najavila specijalni koncert: Svi ste pozvani, ja častim

Na promociji je najavljivala event za 8. septembar, ali s obzirom na to da je perfekcionista vjerovatno je morala da pomjeri cio događaj da bi sve bilo spremno

One koji obožavaju njenu muziku, a pogotovo nove albume, će ovo sigurno obradovati

Jelena Karleuša je tokom proteklog mjeseca objavila čak dva albuma - "Alfu" i "Omegu", a potom organizovala i gala promociju gdje je najavila brojna iznenađenja za svoje fanove.

Jedno od njih bio je i specijalan događaj, a sada se pjevačica oglasila na svom nalogu na Instagramu i otkrila o čemu se radi.

- "Special event", promo koncert Alfe i Omege. 18.09.2023, Beograd na vodi! Svi ste pozvani, ja častim - poručila je Jelena.

Nema sumnje da Karleuša priprema pravi spektakl koji će ostaviti mnoge bez daha, a pretpostavlja se da će se na tom koncertu naći i Milica Pavlović i Devito, sa kojima pjevačica ima duete na novim albumima.

Ona je, inače, najavila na svojoj promociji da će ovaj događaj biti održan 8. septembra, ali s obzirom na to da je perfekcionista i da želi da pruži najbolje, vjerovatno je morala da pomjeri cio događaj da bi sve bilo spremno, prenosi 24sedam.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:00