Marija Šerifović / -INSTAGRAM
10/10/2023 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marija Šerifović progovorila o odnosu sa Karleušom

Ja sa Jelenom Karleušom nemam ni najmanji problem, kazala je Marija

Pjevačica Marija Šerifović pojavila se na snimanju Zvezda Granda, a povod za razgovor sa medijima bio je izlazak njenog novog albuma.

Marija je album izbacila nakon devet godina, a sada je otkrila i zašto joj je trebalo toliko vremena.

-Pa poslednji album je izašao 2014. godine, i te kako dobro znamo da su se od 2015. godine dešavali singlovi koji su bili i te kako uspješni, a tu mislim na pjesme ‘Pametna i luda‘, ‘Sama i nervozna‘ i tako dalje. Sada je bio red za album i baš sam se radovala tome, djeluje da se ljudima baš sviđa- rekla je ona.

Zbog njenog albuma plakala je i Aleksandra Prijović.

-Jeste da. Čule smo se noć prije nego što je album izašao. Tažila mi je da joj dam nešto, ja sam joj poslala i "ridala" je fino. Zvala me je i ja rekoh ‘šta ti je, zašto plačeš?‘. Drago mi je zbog kolega stvarno, ova narodnjačka strana prigrlila je pjesmu ‘Moj grad‘, a moje kolege iz pop muzike prigrlile su pjesmu ‘Drugačija‘, ‘Pola sunca‘ i ostale, i ja sam jedno srećno dijete- dodala je ona.

Marija je otkrila i koja je njena pjesma.

-‘Ko broji moje rane‘ i ‘Vozi me‘, ta je za noć od dvanaest do šest, a ovo je za preko dana- istakla je pjevačica.

Pjevačica je otkrila i koja je njena rana.

-Pa to je teško pitanje. Bilo ih je, ali najbitnije je da svi nađemo način da to prebolimo. Vjerovatno su to neke onako ranice koje su dolazile na početku moje karijere- otkrila je Marija.

Marija je uradila duet i sa Matejom Cvetkom "Pola Sunca".

-Bila je ideja da se desi neki duet na ovom albumu. Ima previše kolega i koleginica koji mogu to jednako dobro da urade, ali razmišljala sam da li postoji neko na ovom našem tlu ko je u povoju, i onda sam malo gledala i slušala, i zapazila sam ga kada je njegova pjesma ‘Trebaš li me‘ došla do mene, i rekla sam da je on jedan od najboljih pop vokala na našim prostorima i nije bilo teško to dogovoriti. Meni je srce baš puno što je ta pjesma našla svoj put. Milo mi je jer je to moja muzička šoljica čaja- istakla je pjevačica.

Marija je otkrila i da li joj je Karleuša čestitala na albumu.

-Karla se nije javila. Pretpostavila sam da ćete me pitati i da stavimo tačku zauvijek. Ja sa Jelenom Karleušom nemam ni najmanji problem. Ako ga ona ima, mislim da to treba svi da čujemo. Zaista ne znam, ovo je moj jedini odgovor- rekla je, prenosi Telegraf. Na pitanje da li je ona Jeleni pružila podršku za albume "Alpha" i "Omega", Marija je rekla:

-Ja bih rekla jednu stvar na temu tog pitanja... Mislim da su neke druge daleko važnije stvari u životu za pružanje podrške, važnije, a to je ono kada se ugase kamere, kada postojimo jedni za druge. Ja sam tu za nju uvijek bila i biću, ja nemam problem. Ako Karla ima neki problem, neka ga rješava sama sa sobom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:34