Lepa Brena / - MEDIABIRO
01/01/2024 u 08:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Novogodišnji spektakl u Baru: Brena oborila rekorde dočeka Nove godine

Pozdravljam sve koji su došli da sa nama uđu u Novu godinu, veselo, raspoloženo. Da im poželim dobro zdravlje, ispunjenje svih njihovih želja, da večersa budemo srećni i pošaljemo predivnu poruku ljubavi, radosti, mira iz Bara, kazala je Lepa Brena

Bar je bez konkurencije  u Crnoj Gori uz najbrojniju publiku, oko 30.000  svih generacija, zajedno sa Lepom Brenom dočekao Novu 2024. godinu, na platou ispred Sportske dvorane Topolica. Brena je sinoć oborila i rekorde posjećenosti novogodišnjih koncerata u Baru koji se organizuju na otvorenom, prenosi Media Biro.

Zvijezda Balkana koja opstaje na vrhu muzičke scene preko 40 godina u izjavi za Media Biro pozdravila je sve koji su došli na koncert.

- Pozdravljam sve koji su došli da sa nama uđu u Novu godinu, veselo, raspoloženo. Da im poželim dobro zdravlje, ispunjenje svih njihovih želja, da večersa budemo srećni i pošaljemo predivnu poruku ljubavi, radosti, mira iz Bara, istakla je Lepa Brena.

image

Lepa Brena

- MEDIABIRO
image

Koncert Kepe Brene

- MEDIABIRO
image

Koncert Kepe Brene

- MEDIABIRO

U ekstravagantnom izdanju, popela se na binu u 23.00 dočekana ovacijama publike, a oduševljenje nije jenjavalo u naredna dva sata. Koncert je započela hitom  ‘Boliš i ne prolaziš“, zatim su usledili ‘Srećna žena’, „Kao nova“, „Uđi slobodno“…

U Baru u publici bio je region u malom, ali i gosti iz zapadne Evrope, Rusije, Ukrajine,  Turske…svi jedinstveni u stavu da je provod  savršen, fantastičan doživljaj dočeka Nove godine.

Zadovoljni gosti, a razlog za zadovoljstvo imaju i domaćini. Bar je bez konkurencije organizovao spektakl u Novogodišnjoj noći. Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević kazao je za Media Biro da su opravdana očekivanja.

- Definitivno se potvrđuje da Bar raspolaže sa sjajnim potencijalima. Do sada smo se pokazali prilikom organizacije proslave Dana nezavisnosti, ali do sada nismo imali ovakav doček Nove godine. Večeras se potvrdilo da Bar jeste centar Crne Gore, da ovdje na platou ispred Sportske dvorane “Tolopica” je preko 20.000 ljudi, da Brena zabavlja sve generacije od sedam do 77 godina. Potvrdili smo da Bar postaje mjesto dobrog provoda, i na tome ćemo i u narednom period raditi- da potvrdimo taj epitet koji smo uspjeli izgraditi u narednom period, kazao je Dušan Raičević.

Predsjednik Opštine Bar je sugrađanima i gostima poželio dobro zdravlje i porodični mir.

- To su univerzalne vrijednosti kojima svi težimo. Želim da vjerujem da će 2024.godina biti godina sa manje izazova, nego što je bila prethodna i da ćemo se svi radovati porodičnim dostignućima i sitnim malim radostima, istakao je Raičević.

Predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić istakao je da je Bar na najspektakularniji način dočekao 2024.godinu.

- Od koncerta Dina Merlina, zatim u maju koncerta Zdravka Čolića, pa u avgustu početak svjetske turneje Hausera i večeras kao kruna, diva, zvjezda eks-ju prostora, žena koja nakon 40 godina karijere ima moć da napuni jedan ovakav prostor. Lepa Brena je priredila hepening našim sugrađanima i gostima,  po procjeni preko 30.000 ljudi. Sjajan koncert, kazao je Nenezić koji je sugrađanima poželio zdravlje, slogu.

- Da nastavimo zajedno da doprinosimo našem gradu. Uvjek je bila privilegija živjeti u Baru. Sedmodnevni Novogodišnji program i ovogodišnji doček pokazuju zaista- Nema Bara do cara. Veliki dopinos zaposlenih u Turističkoj organizaciji Bar, sjajan program za najmlađe, a prvenstveno performans koji su djeci priredili pripadnici Službe zaštite i spašavanja Bar. Oni  su na orginalan način dočarali draži dolaska Deda Mraza sa krova Sportske dvorane “Topolica”, a kad su se spustili dijelili su slatkiše mališanima i obradovali ih, naveo je Nenezić. 

Sedmodnevni novogodišnji hepening u Baru realizuje se u organizaciji TO Bar, pod pokroviteljstvom Opštine, a  traje od 27. decembra do 3.januara.

- Novogodišnja dešavanja ispred Sportske dvorane Toplica, događaji za najmlađe, koncerti za sve generacije, kvalitet su više  koji je Turistička organizacija Bar na prelazu iz 2023. u 2024. darivala sugrađanima i našim gostima. Vjerujem da su se turisti dolaskom u Bar uvjerili da su napravili najbolji izbor za doček Nove godine. Vesela atmosfera, dobro raspoloženje  su odličan uvod u 2024. godinu, kazao je direktor TO Bar Danilo Orlandić.

Bar je, podsjeća Orlandić, spektakularnim koncertima Zdravka Čolića u maju, Hausera u avgustu, manifestacijom Ljeto sa zvijezadama, i Novogodišnjim hepeningom čija je kruna koncert  Lepe Brene potvrdio da je epicentar dobre zabave u regionu.  U najveselijoj noći prije nego što je Lepa Brena izašla na binu, publiku je “zagrijao” odlični bend “Akademia”

- Taj trend ćemo nastaviti. Građanima Bara i našim gostima želim srećnu i uspješnu Novu godinu, uz preporuku da nakon novogodišnje noći i naredne dane provedu uživajući u programima ispred sporstke dvorane Toplica, kazao je Orlandić.

Sredstva od vatrometa u Baru ove godine biće utrošena za projekat izgradnje Pet-Parka.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:35