ОШ ”Ловћенски партизански одред” генерација 2021/2022. / Дан
12/06/2022 u 11:59 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Полуматуранти цетињске ОШ „Ловћенски партизански одред”: Понос и срећа већи од Ловћена

Вјерујем да ћете из ове школе у живот понијети прегршт лијепих успомена, али и знање којим ћете даље крчити животне путеве и градити бољу и љепшу будућност, прије свега своју, а онда и будућност ове земље, казала је директорица Петра Ивановић

Полуматуранти ОШ „Ловћенски партизански одред“ са Цетиња, прославили су краj основне школе, и тиме упловили у тинеjџерско доба.

image

На мосту љубави и љепоте

Дан

Након свечаног дефилеа Његошевом улицом, забава jе приређена у ресторану на Његушима.

image

На корак до будућности

Дан

Под Ловћеном је заискрила цетињска младост, свјетлуцале су елегантне Цетињанке у пратњи својих поносних пратилаца који су им били подршка и током деветогодишњег школовања.

image

Искорак понос у недоглед

Дан

Њиховом зрелошћу и досадашњим успјехом, осим породица, диче се и наставници ове васпитне установе, који су их вјешто уводили у свијет знања и науке и тиме заголицали њихову знатижељу која ће се развити у научну и стручну младост.

image

Украсили Цетиње

Дан

– Поносна сам на визију, вриједности и мисију ОШ „Ловћенски партизански одред“ као и на њене стратешке циљеве да кроуз планове и пројекте трајемо као темељ знања из којег ће и даље излазити генерације младих, свестраних и образованих људи, успјешних предводника нових покољења на свим пољима – казала је Петра Ивановић, директорица школе.

image

Црвено на радост

Дан

Убијеђена је да су током деветогодишњег школовања полуматуранти усвојили, научили и заувијек упамтили основе образовања, друговања и поштовања.

image

Успјехом окићени

Дан

– Вјерујем да ћете из ове школе у живот понијети прегршт лијепих успомена, али и знање којим ћете даље крчити животне путеве и градити бољу и љепшу будућност, прије свега своју, а онда и будућност ове земље.

image

Знањем наоружани

Дан

Увјерена сам да сте сада потпуно свјесни колико је образовање важно јер „Образовање је најмоћније оружје које можете употријебити да мијењате свијет“.

image

Срећом обдарени

Дан

Колико је ОШ „Ловћенски партизански одред“ допринијела вашем „наоружању и освајању“ показаће вријеме које је пред вама.

image

Заискрила младост са Ловћена

Дан

Немам сумње да се вечерас обраћам будућим младим људима који ће освојити све сфере науке и живота и да ће ваша школа бити поносна на вас  – закључила је директорица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 23:22