Princ Hari i Megan Markl / - INSTAGRAM
11/12/2023 u 23:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Princ Hari i Megan Markl najveći gubitnici Holivuda za 2023. godinu

Njihova imena pojavila su se u "brutalno iskrenom pregledu" lista Holivud riporter o tome ko je imao najgoru godinu u oblasti šou-biznisa

Princ Hari i Megan Markl proglašeni su za najveće gubitnike Holivuda 2023. godine, što će vjerovatno biti veliki udarac za par iz Kalifornije.

Njihova imena pojavila su se u "brutalno iskrenom pregledu" lista Holivud riporter o tome ko je imao najgoru godinu u oblasti šou-biznisa.

Džejms Hiberd napisao je oštar osvrt na prethodnih 12 meseci Harija i Megan tokom kojih je izvršni direktor "Spotifaja" Bil Simons odustao od ugovora sa njima i nazvao ih "je***im prevarantima".

Hiberd je takođe pomenuo višestruke "projekte u kojima vojvoda i vojvotkinja kukaju"– od memoara Rezerva (Spare) do šestodijelne dokumentarne serije u produkciji Netfliksa.

Međutim, Hiberd tvrdi da je ismijavanje para u crtanoj seriji South Park, bilo igla koja je probila njihov "balon nadmenosti.

"Poslije cmizdrenja u dokumentarnoj seriji na Netfliksu, užasne biografije i inertnog podkasta, brend Hari i Megan narastao je u balon nadmenosti koji je prizivao da bude rasprsnut – a South Park je bio čioda", napisao je Hiberd, prenosi RTS.

Uprkos "ismijevanju i izrugivanju", neuspjesi Saseksa u Holivudu i dalje su, kako navodi Hiberd, izgleda, bolji od više od 200 zvaničnih događaja kojima bi morali da prisustvuju godišnje kao aktivni članovi britanske kraljevske porodice.

Kraljevski komentator Kinsi Šofild tvrdi da će, zbog proglašavanja vojvotkinje i vojvode od Saseksa za najveće holivudske gubitnike, agencija za talente Megan Markl "biti na muci pri određivanju narednih koraka".

"Holivud riporter je, u suštini, Biblija u ovom gradu", rekla je Šofildova ističući da nema sumnje da je ova neslavna titula povrijedila slavni par.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:31