/ - INSTAGRAM
19/08/2023 u 17:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Oglasila se Britni Spirs nakon razvoda: Nisam više mogla da izdržim bol

Britni Spirs je prekinula medijsku tišinu i oglasila se na Instagramu

Britni Spirs se nakon 14 mjeseci braka razvodi od Sema Agarija, koji tvrdi da ga je tukla i varala s članom osoblja. Pop zvijezda je odlučila da prekine medijsku tišinu, pa se prvi put oglasila nakon razlaza sa mužem.

Britni je "progovorila" na Instagramu, gde je prati čak 42,1 milion ljudi, a njen oglašavanje šokiralo je mnoge.

- Iskreno, nisam mogla više da izdržim bol. Dobijam toliko poruka od prijatelja, koje mi tope srce, i zahvalna sam vam svima! napisala je.

- Dugo već pokušavam da budem jaka i na Instagramu sve izgleda kao da je savršeno, ali to je daleko od realnosti i mislim da svi to znamo - napisala je Britni Spirs, koja je zatim priznala da bi voljela da može sa pokaže emocije i suze, ali da uvijek osjeća potrebu sa sakrije svoju slabost.

- Da nisam čelični vojnik svoga oca, poslali bi me u bolnicu da me ljekari ‘popravljaju‘! Ali tada mi je porodica bila najpotrebnija... Trebalo bi da vas vole bezuslovno, a ne samo pod određenim okolnostima. Zato ću biti jaka koliko god mogu i dati sve od sebe da budem najbolja! I, zapravo, odlično mi ide! Imajte lijep dan i ne zaboravite da se smijete -poručila je Britni Spirs.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:23