Rijana / ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA-ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
26/10/2023 u 12:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rijana spremna za veliki povratak na scenu

Spekulacije o novim poduhvatima slavne pjevačice ne prestaju da kruže

„Da li se Rijana vraća na muzičku scenu?" i "Hoće li biti velike svjetske turneje?" pitanja su koja već duže vrijeme intrigiraju fanove pop zvijezde Rijane. Rijanini fanovi su zbog ovih spekulacija sigurno presrećni, jer veliki povratak niko nije očekivao, a pogotovo ne oni.

Sada je već prošlo godinu dana od kako je Rijana objavila pjesmu "Lift Me Up" pjesmu koja je nominovana za Oskara, što je ujedno i jedina solo pjesma koju je izdala za 6 godina. Pjesma je snimljena za potrebe filma "Black Panther:Wakanda Forever", tako da ako pitate njene fanove, oni neće ovo računati u jedan od njenih singlova, već samo kao jedan od njenih mini projekata, jer oni žele samo jedno, a to je – album!

Sigurno je da Rijana ima pune ruke posla, jer je nedavno na svijet donijela i drugo dijete koje je dobila sa reperom Asap Rokijem, pa joj u poslednje vrijeme muzika i nije bila prioritet sudeći po njenim postupcima. Ranije ove godine Rijana je nastupila na SuperBowl poluvremenu kada su se njeni fanovi ponadali da će se možda vratiti muzičkim vodama, međutim jedino što je tom prilikom objavila bilo je da očekuje drugo dijete sa svojim partnerom Asap Rokijem.

Rijana se proteklih godina najviše posvetila građenju svog brenda Fenty, a muziku je u potpunosti zanemarila i to su joj fanovi jako zamjerili. Nakon njenog nastupa na SuperBowlu fanovi su željeli još muzike i nastupa, a kako stvari stoje, čini se da će in se želja uskoro i ispuniti! Prema poslednjim saznanjima, Rijana se navodno već uveliko priprema za svoju novu turneju koja će se održati 2024. i 2025. godine, a tu naravno neće izostati ni nova muzika.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 23:57