Seka  / -INSTAGRAM
15/08/2023 u 14:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Seka Aleksić podijelila recept za dobru liniju: Jedem samo zdravo

Ishrana je bitna, a stoji i to da ima dosta i do genetike, kaže Seka Aleksić

Sve dame žude za savršenim tijelom tokom ljeta, međutim, boljka koja im zadaje veliku glavobolju je celulit koga ne mogu da se riješe u potpunosti.

Previše je faktora u igri, pa i poznate glumice, pjevačice, manekenke, koje mogu sebi da priušte svakakve preparate, često imaju pomorandžinu koru na butinama.

Među poznatim ličnostima koje su javno govorile o svojoj borbi sa celulitom je i pjevačica Seka Aleksić čiji vam savjeti mogu pomoći da se riješite ovaj problem.

– Ishrana je bitna, a stoji i to da ima dosta i do genetike. Masažama može da se sredi.

Vjerujte mi da i ja imam celulit, zimi više nego ljeti jer ljeti više idem na masaže i obraćam pažnju. Ne volim da se razgolićujem, pa se to i ne vidi pretjerano. Svakako da masaže izuzetno pomažu. Takođe, treba izbaciti gazirano piće i pomfrit. Ali svakako da i ja sa tim imam problema. Ne jedem slatkiše jer sam se uozbiljila, a počeću da treniram sledeće godine. Tada planiram da se najedem kao čovjek. Veljko je veoma srećan što sam smršala jer je uvijek govorio da je šteta da ovako lijepa žena bude debela.

Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo – zaključila je Aleksićeva, a prenosi zadovoljna.rs

gloria.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:22