/ Фото: ПР
22/05/2021 u 12:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сенидах: Често премотавам тренутке проведене у ЦГ, то је било безбрижно вријеме

Црногорска страна у мени је опуштена и спонтана, каже пјевачица

Једна од најуспјешнијих пјевачица данашњице Сенидах поријеклом је из Црне Горе, а рођена је у Словенији, а на портал Ноизз каже да има помијешаног црногорског и словеначког сензибилитета.

- Иако сам рођена у Љубљани, велики период дјетињства сам провела у Црној Гори и то ми је доста значило. Црногорска страна у мени је опуштена, друштвена и спонтана, док је словеначка више радна, организована и пословна- каже Сенидах.

Једна од најенигматичнијих појава у музици овог дијела Европе још од времена некадашње Југославије недавно је објавила и нову пјесму "Replay". 

На новинарско питање који моменат у животу или каријери би ставила на рипплеј, Сенидах каже да је било разних тренутака за које је пожелела да се понављају и трају заувијек.

- Можда први пут када сам чула своју пјесму на радију. Возила сам се са пријатељима по Словенији, па смо спустили прозоре и пјевали из свег гласа. Тај осјећај је баш био неописив јер схватиш да је сав труд вредио. И још неколико тренутака из дјетињства, кад сам се возила са мамом и са сестром из Љубљане према Црној Гори, као период кад си заправо безбрижан. Те тренутке често премотавам и мотивишу ме да више уживам у моменту- додала је она. 

Каже да је новом пјесмом хтјела да у људима пробуди емоцију.

- Да им срце заигра сваки пут када чују пјесму и тијело задрхти када их нека ријеч дотакне. Да покрену немирне ногице када осјете ритам. Да осјете да су живи. Да пожеле да живе пуним плућима- поручује Сенидах. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:49