Miloš Biković u centru pažnje zbog nove uloge / -SKRINšOT/INSTAGRAM
05/02/2024 u 18:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Biković će dobiti čitav honorar za seriju "White Lotus" iako je izbačen, otkrio na šta će potrošiti novac

HBO plaća odštetu koja ide u humanitarne svrhe

HBO će Milošu Biković isplatiti čitav honorar za seriju "White Lotus" iako je izbačen iz nje. Glumac je otkrio na šta će potrošiti novac.

Biković je trebalo da se pojavi u šest od ukupno osam epizoda nove sezone spomenute serije. Kao što je poznato, ukrajinsko Ministarstvo vanjskih poslova je navelo kako Biković podržava Rusiju i genocid na Ukrajincima, zbog čega je mladi glumac zamijenjen. HBO ipak, plaća odštetu.

Glumac će honorar usmjeriti u humanitarne svrhe, kao pomoć mladima da se školuju i profesionalno usavršavaju.

- Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast da budem pozvan da radim s Mikeom Whiteom u takvoj seriji. Moj motiv za učestvovanje na takvom projektu bio je isključivo glumački i umjetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmjerim onima koji će nas sjutra predstavljati u svijetu - rekao je za Blic.

Ovaj udar na Bikovića je ujednio glumce regiona koji su bezrezervnno podržali kolegu. Jedna od njih je Goran Bogdan koji brani Miloša Bikovića:

- Što se tiče mog kolege Miloša, Miloš kojeg ja poznajem ne podržava nikakve genocide. Bože sačuvaj, daleko bilo - kazao je u razgovoru za Danas.rs.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 02:49