Pirs Brosnan / -SKRINšOT/X
28/03/2024 u 15:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pirs Brosnan svom 007 nasljedniku dao savjet zlata vrijedan

Budi hrabar. Idi tamo i lijepo se provedi. Zavoli to. Samo naprijed, možeš ti to

​Irski glumac Pirs Brosnan mnogima je i danas jedan od najdražih Džejms Bondova svih vremena i uspješno ga je glumio od 1995. do 2002., stoga s punim pravom može davati savjete svojim nasljednicima, među ostalim i navodnom novom Agentu 007, Eronu Tejloru Džonsonu.

Iako još uvijek nije službeno potvrđeno da će Tejlor Džonson biti budući Bond, Brosnan, irski glumac koji je od 1995. do 2002. bio najpoznatiji tajni agent na svijetu, smatra kako je on i više nego dovoljno sposoban da postane novi 007.

- Mislim da čovjek ima sposobnost, talenat i harizmu da glumi Bonda - rekao je legendarni Brosnan u intervjuu za "The Ray D‘Arcy Show" na "RTÉ Radio 1".

On to može s punim pravom reći, budući da je s mladim Eronom imao prilike da glumi i to još 2009. u filmu "Najbolja noć", kojeg je Brosnan i producirao.

- Jedan od prvih filmova koje smo snimili bio je ‘Najbolja noć‘ i on je bio u njemu. Bio je najbolji u tome. To je divan film s Eronom, Keli Maligan, Suzan Sarandon i sa mnom - rekao je Brosnan.

Slavni glumac je potom dao savjet mladom kolegi:- Budi hrabar. Idi tamo i lijepo se provedi. Zavoli to. Samo naprijed, možeš ti to! - poručio je.

Iako su britanski mediji prvi objavili kako je Eron Tejlor Džonson dobio i službenu ponudu da postane novi tajni agent 007 i u toj ulozi zamijeni Danijela Krejga, službene potvrde od strane produkcije još uvijek nema.

Ako Tejlor Džonson potpiše ugovor, postaće sedmi glumac koji će oživjeti najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu od 1962. godine, prenosi "Tportal".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 04:00