Tea Tairović  / -JUTJUB/SKRINŠOT
12/12/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tea Tairović otkrila ko joj je uzor

Mislim da je to Brena, definitivno, ipak je ona jedna jedina, kazala je pjevačica

Bilo da se radi o muzici ili nekoj drugoj profesiji uspjeh ne dolazi tek tako. Samo odricanje, rad, trud i upornost donose rezultate, a to je na svojoj koži osjetila pjevačica Tea Tairović o čemu je govorila za "Grand".

-Uspjeh uvijek dolazi onda kada najmanje očekujete. Trudim se da ostanem na zemlji i da budem normalna van scene i mislim da mi to polazi za rukom. I dalje vodim jedan normalan život kao i ranije, osim što sam popularnija - istakla je Tea koja ne krije da je okusila i onu drugu stranu medalje.

- Sada se već nosim sa nekim opaskama, podmetanjem nogu što nisam očekivala, ali dobro, život ide dalje - dodala je sa osmjehom. Iako je nedavno napunila Tašmajdan i održala solistički koncert za pamćenje pred više od deset hiljada ljudi, Tairovićeva nastavlja da grabi ka estradnom vrhu.

Tea je otkrila čiju karijeru najviše cijeni, ali i koja pjevačica joj je muzički uzor.

-Mislim da je to Brena, definitivno, ipak je ona jedna jedina! Ali nikada neću imati noge kao ona i to je u redu! (smijeh) Mislim da je ona dosegla mnogo dalje od jugoslovenskih granica i svaka joj čast na tome. Postigla je uspjeh sa kojim se nijedan još ne može uporediti - rekla je pjevačica.

Podsjetimo, Tea Tairović svoju karijeru započela je u takmičenju "Zvezde Granda" za koje tvrdi da joj je potpuno promijenilo život. "Često želim na YouTubeu da pogledam svoje snimke iz takmičenja, ali nema ih više. Sve mi to sada deluje kao neki drugi život, taj period. Kao da je bilo pre sto godina zaista", priznala je Tea prenosi "Prva TV".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:39