Britni Spirs / -AP
12/07/2023 u 22:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uskoro izlaze memoari Britni Spirs

Autobiografija "The Woman in Me" će biti objavljena 24. oktobra, a na naslovnici je poznata crno-bijela fotografija Spirs u toplesu snimljena 2001. godine

Pop pjevačica Britni Spirs oglasila na Instagramu, gdje objavila video u kojem najavljuje da će njena knjiga uskoro izaći.

- Naradila sam se za ovu knjigu, prošla sam kroz dosta terapije kako bi ona bila objavljena. Bolje da vam se svidi. Ako vam se ne svidi, i to je okej – poručila je Spirs u videu. Podsjećamo, njena autobiografija biće objavljena 24. oktobra. Zvaće se "The Woman in Me", a na naslovnici je poznata crno-bijela fotografija Spirs u toplesu snimljena 2001. godine. Izdavačka kuća "Gallery Books", dio Simon & Schustera, uspjela je, u navodno žestokoj konkurenciji, osigurati potencijalni megahit koji je dobio naslov po stihovima iz Britnine pjesme "I‘m Not a Girl, Not Yet a Woman".

- Njeno uvjerljivo svjedočenje na sudu potreslo je svijet, promijenilo zakone i pokazalo njenu inspirativnu snagu i hrabrost - rekla je potpredsjednica "Gallery Booksa" Dženifer Bergstrom (Jennifer) za magazin "People".

- Ne sumnjam da će njeni memoari imati sličan uticaj. Biće izdavački događaj godine. Ne možemo biti ponosniji što smo joj pomogli da napokon podijeli svoju priču.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:24