Бане Недовић / Бане Недовић
26/05/2022 u 17:10 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Бане Недовић: Љубав "Апсолутно" не познаjе границе

Брзи ритам, акустичне гитаре као и бузуки краси мелодиjу ове пjесме - казао jе Бане

Црногорски музичар Бане Недовић обjавио je спот за нумеру "Апсолутно". Музику за ову нумеру урадио jе Никола Буровац, текст потписуjе Миомира Драгићевић, a аранжман Махони Ђурашевић и Никола Буровац.
- Брзи ритам, акустичне гитаре као и бузуки краси мелодиjу ове пjесме. Када сам jе први пут чуо схватио сам да jе пjесма за мене - казао jе Бане.

Пjевач jе открио и какву поруку нумера "Апсолутно" носи.

- Када jе љубав у питању године нису важне. Љубав не познаjе границе, учини да сви будемо срећни, и наш jе задатак да управо ту срећу ширимо. То jе управо порука пjесма, за коjу вjеруjем да ће допасти свима коjи тако размишљаjу - додао jе он.

Истиче да и jе и овоj пjесми остао досљедан свом музичком правцу коjи његуjе од почетка кариjере.

- Музика jе широк поjам и неко сам ко воли да ту слику шири, а да опет останем вjеран себи и свом музичком правцу. Вjеруjем да ми такав прилаз свакоj моjоj новоj пjесми може дониjети пуно задовљства како мени тако и моjоj публици - нагласио jе пjевач.

Нова пjесма добила jе и своj видео, за коjи jе заслужан тим сарадника из Београда.

- Спот су радили Горан и Душан Шљивић. Задовољство jе сарађивати са професионалцима jер учине да све што замислите буде могуће и реализовано. Ово jе уjедно и моj први студиjски спот - открио jе Бане.

Пjевач наставља рад у студиjу, па публика може ускоро очекивати jош музичких новитета.

-До краjа године имам у плану да избацим jош двиjе нумере са коjима бих направио прави увод у албум. Наступи су неизоставни када jе моjа кариjера у питању. Подгорица и наше приморjе биће у епицентру дешавања па тако и моjи наступи покриваће управо све те градове коjи ће привући љепота наше земље  -закључио jе Бане.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:40