Slave 24 godine postojanja / screenshot YouTube
04/03/2023 u 17:01 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Beogradski sindikat novi singl: „Čekam sreću” posvetili Nišliјama​

Beogradski sindikat ove godine slavi 24 godine postojanja, koje su obilježili neki od najvećih hitova poput "Govedina", "Za sve moje ljude", "Balanda disidenta"

Uoči velikog rođendanskog koncerta, koji je zakazan za 11. marta u hali Čair u Nišu, najpoznatiji hip hop bend Beogradski sindikat izbacio je spot za novu pjesmu "Čekam sreću". Poslije tačno 15 godina Sindikat ponovo dolazi u Niš, kako bi svojoj publici u tom dijelu Srbije donio atmosferu kakvu smo mogli da vidimo na beogradskom Tašu u junu prošle godine.

Beogradski sindikat ove godine slavi 24 godine postojanja, koje su obilježili neki od najvećih hitova poput "Govedina", "Za sve moje ljude", "Balanda disidenta".

Bend јe na svom јutјub kanalu objavio:

-Hvala gradu Nišu i njegovim građanima na velikoj inspiraciji da napišemo ovu pјesmu. Za ovaj grad nas vezuju i rodbinske veze, osјećamo ga kao naš drugi dom. Pokušali smo da ga opјevamo onako kako ga je Stevan Sremac opisivao posmatrajući ga kroz prozor kafane Marger. Svјesni smo žrtve i stradanja naroda ovog kraja kroz vјekove. Isto tako nam je poznat njegov vedar duh i nepokolebljivost koja je u nama probudila duboke emocije. I koliko god nam dјelovala gusta i neprolazna magla koja se nad nama nadvila, nikad neće moći da pokrije Čegar!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 05:55