Miloš Karadaglić / - PORTAL DAN
29/07/2023 u 12:06 h
Milena Čavić, Bojana BožovićMilena Čavić, Bojana Božović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Karadaglić o utiscima sa Rubix festivala: Ljudski glas je najperfektniji instrument

Pjevanje i kompletan koncept je nešto neobično, drugačije od onoga na šta smo navikli, kazao je za portal Dan Karadaglić nakon nastupa Džona Malkoviča

Kao i svi u publici uživao sam u prisustvu velikog umjetnika i muzike koja je zaista bila impresivna, kazao je za portal Dan naš poznati gitarista Miloš Karadaglić nakon izvođenja "Paklene komedije" na prvoj večeri Rubix festivala.

- Pjevanje i kompletan koncept je nešto neobično, drugačije od onoga na šta smo navikli. Uvijek sam srećan kad se tako lijepe ideje rode, kazao je on.

Na pitanje da li sličan performans možemo očekivati od njega, budući da sarađuje sa svjetski poznatim muzičarima, Karadaglić navodi da je važan dio njegovog rada kolaboracija sa vokalistima i da je ljudski glas najperfektniji instrument.

- Ja sam u svojoj ekspresiji uvijek pokušavao da imitiram ljudski glas. U mom radu uvijek postoje interesantne kolaboracije tog tipa, ali trenutno manje jer sam fokusiran na solistički repertoar iz baroknog perioda i to je nešto što će izaći sredinom oktobra, naveo je on i dodao da se raduje tom projektu.

Karadaglić je još kratko u Crnoj Gori, odmor je rezervisao za porodicu i bliske prijatelje.

- Onda idem dalje, u koferu narednih mjesec i po, kazao je naš poznati gitarista.

image

Miloš Karadaglić

- PORTAL DAN
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 18:41