Bane Nedović u Podgorici / - MEDIABIRO
02/01/2024 u 09:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Podgorica plesala i po kiši, Bane Nedović zagrijao glavni gradski trg

Utisci su divni, na bini smo uživali. Naš grad je najljepši na svijetu i moramo da ga volimo. Kada na svirku dođe pet, deset ili 15 ljudi, hiljadu ljudi, nebitno je. Važno je da uživaju kao večeras, kaže Nedović

Kiša nije uspjela rastjerati Podgoričanke i Podgoričane odlučne da i reprizu novogodišnje večeri osjete na Trgu nezavisnosti. Štaviše, bilo je više mjesta za ples. Neki posjetioci su rado zatvorili kišobrane i prepustili se muzici i kiši, dok su ugostitelji iz kućica mislili na one kojima je potrebno sklonište, prenosi Media Biro.

Tako su, da rastjeraju oblake, raširili suncobrane, ispod kojih su posjetioci gustirali piće i hranu. Prvo veče nove godine, obilježio je nastup muzičarke Tine Džankić nakon koje je posebnu energiju među publiku unio Highway band, svirajući strane, domaće i regionalne hitove.

image

Podgorica, 1. januar

- MEDIABIRO

Uprkos kiši, prvi redovi ispred bine popunili su se pošto je na scenu izašao crnogorski pjevač Bane Nedović. Dvočasovni nastup, Nedović je počeo i završio himnom Podgorice.

- Utisci su divni, na bini smo uživali. Naš grad je najljepši na svijetu i moramo da ga volimo. Kada na svirku dođe pet, deset ili 15 ljudi, hiljadu ljudi, nebitno je. Važno je da uživaju kao večeras, kaže Nedović za Media Biro. Građani ističu da je vrijedjelo doći, te da j, navode za Media Biro, važno podržati crnogorske muzičke stvaraoce.

I prve večeri januara na Trgu nezavisnosti bilo je stranaca, kažu da im je prijatno u Podgorici, te da su impresionirani muzičkim programom.

Glavni grad je i za 2. januar pripremio cjelodnevni program. Osim na Trgu nezavisnosti, kućice muzička bina su na trgovima Bećir-bega Osmanagića u Staroj varoši i Svetog Petra Cetinjskog, Preko Morače.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:18