Zucchero u Podgorici / - DEJAN LOPICIC/MEDIABIRO
01/07/2023 u 19:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zucchero stigao u Podgoricu: Sjutra veče nastupa na City Groove festivalu

Publika u Podgorici će sjutra moći da uživo čuje legendarne hitove kao što su “Baila Morena”, “Senza una donna”, “Il Volo”, ali i pjesme sa posljednjeg albuma “Discover”

Italijanski legendarni pjevač Zucchero stigao je u Podgoricu, javlja Media biro. Povod dolaska globalno poznatog hitmejkera je njegov veliki koncert koji će se održati sjutra veče na otvorenim terenima Bemax arene u sklopu osmog City Groove festivala.

Publika u Podgorici će sjutra moći da uživo čuje legendarne hitove kao što su “Baila Morena”, “Senza una donna”, “Il Volo”, ali i pjesme sa posljednjeg albuma “Discover”. 

Zucchero iza sebe ima impresivnu karijeru tokom koje je prodao više od 60 miliona albuma, ostvario brojne saradnje i duete sa velikanima rock, pop i klasične muzike te na hiljade koncerata kojima je ispisao istoriju.

Istorija će biti ispisana i sjutra veče sa početkom u 21 sat kada će Zucchero, uz podršku lokalnih bendova Milky Wave i Kukavice, napraviti pravi muzički spektakl na otvorenim terenima Bemax arene.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 17:36