milica milic / -MILICA MILIC
27/04/2021 u 11:55 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Милица Милић спремила нове пројекте

Мислим да су сви фокусирани на тренутну ситуацију, тако да искрено у овом периоду није баш прави потез, али надам се да ће бити простора и времена за љепше ствари, културу и музику, казала је Милица.
Пјевачица Милица Милић прије почетка пандемије, са својим пријатељима и сарадницима припремала је неколико кавера познатих хитова којима је планирала да обрадује публику. Међутим, како је корона све зауставила када је музика у питању, и Милица је одлучила да сачека мало боља времена за новитете.
- Са Маретом Милошевићем и Жељком Васићем сам припремила пар јако добрих кавера, али смо све стопирали због короне. Васић је направио јако добар албум с тим каверима гдје велике регионалне звијзде пјевају највеће хитове, тако да је то јако добра ствар. Треба оживјети музику која је на неки начин била актуелна и прије 20, 30 година јер је то заиста квалитетна музика. Нисам неко ко воли ове актулене трендове. Негдје ми је и драго што се десила и ова корона да би дао Бог да се овај тренд, који гуши праву и квалитетну музику, смири - казала је Милић.
Није искључиво да у неком наредном периоду, како је обећала, ако се мало стабилизује ситуација направи пар кавера.
- Интересовање за музички свијет је на јако незавидном нивоу. Мислим да су сви фокусирани на тренутну ситуацију, тако да искрено у овом периоду није баш прави потез, али надам се да ће бити простора и времена за љепше ствари, културу и музику - казала је Милица.
Пјевачица додаје и да последња пјесма „Нажалост” коју је објавила 2018. године није добила прави медијски простор.
- Нисам успјела да објавим и остале пјесме које су биле припремљене заједно са тим каверима. Пјесма „Нажалост” је посебна, има посебну емоцију, њу издвајам по страни, иако није добила тај велики маркетинг и простор, али нисам неко ко није оптимиста мислим да ће у неком периоду бити простора и за њу. Када ми је Браја одсвирао прве тактове те пјесме рекла сма то је то, моја је пјесма јер просто на прву лопту ми се свидјела, и то је јако битно. Кад стварате нешто радите то прије свега зарад свог личног задовољства. Некад послушате и друге људе али у суштини кад радите оно што волите и слушате своју интуицију онда радите за своје лично задовољство. Наравно све то у позитивним коментарима који људи оцјењују јер публика је најбољи суд.
Милица признаје да јој је ово вријеме пандемије јако стресно, и жао јој је што је публика али и сами извођачи ускраћени за добру забаву на коју су годинама навикли.
- Ово је један благи шок за све који се баве музиком. Живот без музике је незамислив, али Богу хвала, са друге стране здравље је било у реду па могу да се похвалим да смо у овим тешким временима били бар поштеђени здравствених тортура. Једва чекам кад ће доћи вријеме да поново живимо за музику и с музиком као прије - казала је Милица.
А.Ш.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 23:40