Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-10-12 U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA KONIKU STRADALA VESELINKA KUČ (61), UHAPŠEN VOZAČ JOVAN JANJUŠEVIĆ
Udario pješaka pa pobjegao
Udario pješaka pa pobjegao
-Še­zde­se­tjed­no­go­di­šnja Ve­se­lin­ka Kuč iz Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne, ko­ja je ži­vje­la u iz­bje­glič­kom kam­pu na Ko­ni­ku, po­gi­nu­la je u sa­o­bra­ćaj­noj ne­sre­ći ko­ja se ju­če do­go­di­la na Vre­li­ma rib­nič­kim u Pod­go­ri­ci. Nju je auto­mo­bi­lom uda­rio Pod­go­ri­ča­nin Jo­van Ja­nju­še­vić (54). On je na­kon ne­sre­će po­bje­gao sa mje­sta ne­sre­će, ali je ubr­zo uhap­šen.
Ne­sre­ća se do­go­di­la ju­če uju­tru, oko 8.30. Kuč je iza­šla iz kam­pa ka­ko bi bra­la ča­je­ve. Dok je pre­la­zi­la uli­cu, na nju je auto­mo­bi­lom na­le­tio Ja­nju­še­vić. Kuč je osta­la da le­ži na uli­ci, a vo­zač je po­bje­gao.
Pro­la­zni­ci su od­mah po­zva­li po­li­ci­ju i Hit­nu po­moć. Na­ža­lost, ne­sreć­noj že­ni ni­je bi­lo spa­sa i ubr­zo je pod­le­gla po­vre­da­ma.
Ka­ko kod se­be ni­je ima­la do­ku­me­na­ta, po­li­ci­ja je ka­sni­je iden­ti­fi­ko­va­la žr­tvu ude­sa, a ubr­zo je ot­kri­ven i iden­ti­tet osum­nji­če­nog. Na­i­me, od si­li­ne uda­ra, nje­mu je na mje­stu ne­sre­će ot­pa­la re­gi­star­ska ozna­ka, pre­ko ko­je su po­li­caj­ci utvr­di­li nje­gov iden­ti­tet.
Ne­du­go za­tim, on je li­šen slo­bo­de i pri­ve­den u Cen­tar bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca. Pre­ma sa­zna­nji­ma iz po­li­ci­je, osum­nji­če­ni je od­ve­den na te­sti­ra­nje u Kli­nič­ki cen­tar Cr­ne Go­re, gdje je kon­sta­to­va­no da je u mo­men­tu ne­sre­će bio pod dej­stvom al­ko­ho­la.
O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šte­no Osnov­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo u Pod­go­ri­ci, a tu­ži­lac je sa po­li­ci­jom i vje­šta­kom sa­o­bra­ćaj­ne stru­ke oba­vio uvi­đaj.
Ja­nju­še­vi­ću je na te­ret sta­vlje­no te­ško dje­lo pro­tiv bez­bjed­no­sti jav­nog sa­o­bra­ća­ja.
M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"