Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Djecu saslušavali, novinaru „Dana” prijetili * Do posla preko knjižice DPS-a * Vlada se zadužuje još 300 miliona * Prijavila da su joj majku tukli u Domu * Stotine mrtvih, na hiljade povrijeđenih * Odnosi Rusije i Turske potpuno obnovljeni * Zaspala je Miona, a umrli smo mi…
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JOHANES HAN, EVROPSKI KOMESAR:
Evropska komisija posebnu pažnju posvećuje vladavini prava, posebno u zemljama kao što je Crna Gora, koja pregovara o pristupanju Evropskoj uniji.

Vic Dana :)

Dovela žena sina u policiju i kaže:
– Želim da moj sin bude policajac!
– A zašto gospođo?
– Pa, zato što je glup.
– Morate to dokazati!
Žena na to reče malome:
– Sine, idi vidi da li je mama napolju!
Dijete otrči vani, a policajac će na to:
– Pa, stvarno je glup, mogao je vidjeti kroz prozor!

Posle smrti, saobraćajac stigne kod Boga. Bog ga pita:
– Sine moj, reci ti meni jesi li činio dobra ljudima?
– Jesam, odgovara saobraćajac.
– A jesi li činio zla?
– Dešavalo se.
– E, pa kad je tako, evo, ispred tebe su dva puta. Jedan vodi u pakao, drugi u raj. Biraj kojim ćeš.
A, policajac će:
– Bože, a mogu li ja da ostanem ovdje na raskrsnici?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika POLICIJA KOD M.N. (34) I M.L. (31) IZ HERCEG NOVOG PRONAŠLA 52 GRAMA HEROINA
Dileri uhapšeni na trajektu
Dileri uhapšeni na trajektu
<br />
Pred­u­zi­ma­ju­ći ak­tiv­no­sti u ci­lju su­zbi­ja­nja ulič­ne pr­o­da­je dro­ge, slu­žbe­ni­ci Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv dro­ge su li­ši­li slo­bo­de dva li­ca osum­nji­če­na da su po­či­ni­la kri­vič­no dje­lo neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met dro­ga.
Po­stu­pa­ju­ći po ope­ra­tiv­nim sa­zna­nji­ma, in­spek­to­ri her­ceg­nov­ske po­li­ci­je su pre­kju­če, oko 15 ča­so­va, na tra­jek­tu Le­pe­ta­ni–Ka­me­na­ri, na put­nom prav­cu iz Tiv­ta ka Her­ceg No­vom, za­u­sta­vi­li „golf3“ her­ceg­nov­skih re­gi­star­skih ozna­ka, ko­jim je upra­vljao M.L. (31) iz Her­ceg No­vog. Na mje­stu su­vo­za­ča na­la­zio se nje­gov su­gra­đa­nin M.N. (34). Po­stu­pa­ju­ći po pret­hod­no do­bi­je­noj na­red­bi su­di­je za is­tra­gu Vi­šeg su­da u Pod­go­ri­ci, iz­vr­šen je pre­tres mo­tor­nog vo­zi­la i tom pri­li­kom su pro­na­đe­na i od­u­ze­ta dva PVC pa­ko­va­nja sa sa­dr­ža­jem pra­ška­ste ma­te­ri­je svi­je­tlo­bra­on bo­je za ko­ju se sum­nja da je he­ro­in, ukup­ne te­ži­ne 52,9 gra­ma.
Od­u­ze­ta dro­ga bi­će upu­će­na u Fo­ren­zič­ki cen­tar ra­di vje­šta­če­nja.
O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten dr­žav­ni tu­ži­lac u Vi­šem dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­gor­ci, ko­ji je na­lo­žio da se M.N. i M.L. li­še slo­bo­de i da mu se pri­ve­du uz kri­vič­nu pri­ja­vu zbog po­sto­ja­nja osno­va­ne sum­nje da su po­či­ni­li kri­vič­no dje­lo neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met dro­ga.
Po­li­ci­ja je pri­je dva da­na za­pli­je­ni­la dva dža­ka ma­ri­hu­a­ne. Slu­žbe­ni­ci Odje­lje­nja gra­nič­ne bez­bjed­no­sti Tu­zi, vr­še­ći re­dov­ne po­slo­ve nad­zo­ra dr­žav­ne gra­ni­ce, pro­na­šli su i za­pli­je­ni­li oko 33,5 ki­lo­gra­ma skan­ka. Po­li­ci­ja in­ten­ziv­no tra­ga za li­cem ko­je je od­ba­ci­lo dva dža­ka skan­ka.
M.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"