Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogre¹nim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV TROJICE BJELOPOLJACA Šenlučili na Badnje veče
Slu­žbe­ni­ci Cen­tra bez­bjed­no­sti Bi­je­lo Po­lje pro­na­šli su i od­u­ze­li če­ti­ri ko­ma­da oruž­ja, od če­ga su dva ko­ma­da va­tre­no oruž­je.
Po­stu­pa­ju­ći na osno­vu ope­ra­tiv­nih in­for­ma­ci­ja da is­pred Cr­kve Sve­tog Pe­tra u Bi­je­lom Po­lju, gdje se u tom mo­men­tu od­vi­ja­lo tra­di­ci­o­nal­no na­la­ga­nje bad­nja­ka, ne­po­zna­to li­ce šen­lu­či, po­li­caj­ci su iden­ti­fi­ko­va­li i uhap­si­li D.B. (41). On je, ka­ko se sum­nja, is­pred po­ro­dič­ne ku­će ko­ja se na­la­zi u ne­po­sred­noj bli­zi­ni cr­kve re­pe­ti­rao pi­štolj, a za­tim i pu­šku, a na­kon do­la­ska po­li­cij­skih slu­žbe­ni­ka dao se u bjek­stvo. Br­zom re­ak­ci­jom po­li­cij­skih slu­žbe­ni­ka D.B. je li­šen slo­bo­de. Po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su pro­na­šli i od­u­ze­li pu­šku mar­ke M 48, start­ni ga­sni pi­štolj u ile­gal­nom po­sje­du, kao i nož sje­či­va du­ži­ne 15 cen­ti­me­ta­ra. O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten dr­žav­ni tu­ži­lac u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Bi­je­lom Po­lju, ko­ji je na­lo­žio da mu se D.B. pri­ve­de uz kri­vič­nu pri­ja­vu zbog po­sto­ja­nja osno­va­ne sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja. To­kom ju­če­ra­šnjeg da­na, a po­stu­pa­ju­ći na osno­vu ope­ra­tiv­nih in­for­ma­ci­ja da je jed­no ma­lo­ljet­no li­ce šen­lu­či­lo pri­li­kom tra­di­ci­o­nal­nog na­la­ga­nja bad­nja­ka u mje­stu Maj­sto­ro­vi­na, in­spek­to­ri su iz­vr­ši­li pre­tres sta­na u ko­jem ži­vi M.M. (16). Tom pri­li­kom ni­su pro­na­šli start­ni – ga­sni pi­štolj, ko­ji je po­tom pro­na­đen kod D.M (28), ko­ji ga je, ka­ko se sum­nja, ku­pio od M.M. M.V.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"