Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika MARINA VUJAČIĆ RAZGOVARALA SA PREDSTAVNICIMA EBOR-A Ispuniti reformske ciljeve
Cr­na Go­ra mo­že ra­ču­na­ti na po­dr­šku Evrop­ske ban­ke za ob­no­vu i raz­voj (EBOR), po­seb­no u obla­sti pra­će­nja spro­vo­đe­nja jav­nih po­li­ti­ka a u ci­lju is­pu­nja­va­nja re­form­skih ci­lje­va Vla­de i ključ­nih za­htje­va iz pro­ce­sa pri­stu­pa­nja EU, po­ru­če­no je iz te in­sti­tu­ci­je. Ka­ko je uka­za­no, dr­žav­na se­kre­tar­ka u Mi­ni­star­stvu evrop­skih po­slo­va Ma­ri­na Vu­ja­čić raz­go­va­ra­la je s pred­stav­ni­ci­ma kan­ce­la­ri­je Evrop­ske ban­ke za ob­no­vu i raz­voj u Cr­noj Go­ri – še­fom kan­ce­la­ri­je Ja­pom Spre­jem i vi­šim sa­vjet­ni­kom za in­ve­sti­ci­o­nu kli­mu Fran­kli­nom Stiv­som.
Pre­ma sa­op­šte­nju, dr­žav­na se­kre­tar­ka Vu­ja­čić upo­zna­la je pred­stav­ni­ke EBOR s te­ku­ćim ak­tiv­no­sti­ma u po­gle­du pri­pre­me sred­njo­roč­nog pla­na ra­da Vla­de uka­zu­ju­ći da će ulo­ga Mi­ni­star­stva evrop­skih po­slo­va bi­ti ključ­na u pro­ce­su iz­ra­de, ali i pra­će­nju spro­vo­đe­nja tog pro­gra­ma.
Do­da­la je da bi u tom di­je­lu teh­nič­ka po­dr­ška ko­ju mo­gu pru­ži­ti eks­per­ti EBOR bi­la ve­o­ma ko­ri­sna za us­po­sta­vlja­nje odr­ži­vog i efi­ka­snog me­ha­ni­zma pra­će­nja spro­vo­đe­nja jav­nih po­li­ti­ka i po­sti­za­nja re­form­skih ci­lje­va Vla­de.
– Vu­ja­čić je oci­je­ni­la kao ve­o­ma uspje­šnu sa­rad­nju u obla­sti pri­pre­me i spro­vođ­nja in­fra­struk­tur­nih pro­je­ka­ta kroz Za­pad­no-bal­kan­ski in­ve­sti­cij­ski okvir i uka­za­la na mo­guć­no­sti nje­nog una­pre­đe­nja u kon­tek­stu Ber­lin­skog pro­ce­sa. Po­ru­či­la je da je ve­o­ma zna­čaj­na po­dr­ška ko­ju EBOR pru­ža Cr­noj Go­ri u obla­sti­ma in­fra­struk­tu­re, sa­o­bra­ća­ja, ener­ge­ti­ke i dru­gim po­ve­za­nim obla­sti­ma, na­ro­či­to is­ta­kav­ši pri­pre­mu pro­jekt­ne do­ku­men­ta­ci­je za no­ve di­o­ni­ce auto­pu­ta Bar–Bo­lja­ri i Ja­dran­sko–jon­ski ko­ri­dor – na­vo­di se u sa­op­šte­nju
Pred­stav­ni­ci EBOR-a u Cr­noj Go­ri pred­sta­vi­li su ini­ci­ja­ti­vu o una­pre­đe­nju in­ve­sti­ci­o­ne kli­me i upra­vlja­nja i is­ka­za­li sprem­nost da kroz me­ha­ni­zam ope­ra­tiv­nog gran­ta po­dr­že cr­no­gor­sku ad­mi­ni­stra­ci­ju u spro­vo­đe­nju ključ­nih eko­nom­skih ci­lje­va pla­ni­ra­nih kroz pro­gram eko­nom­skih re­for­mi u obla­sti­ma jav­no-pri­vat­nog di­ja­lo­ga, us­po­sta­vlja­nja bi­znis om­bud­sma­na, e-upra­ve i ja­ča­nja ka­pa­ci­te­ta dr­žav­nih in­sti­tu­ci­ja.
Vi­ši sa­vjet­nik Fran­klin Stivs ka­že da u na­red­nom pe­ri­o­du Cr­na Go­ra mo­že ra­ču­na­ti na po­dr­šku EBOR, po­seb­no u obla­sti pra­će­nja spro­vo­đe­nja jav­nih po­li­ti­ka a u ci­lju is­pu­nja­va­nja re­form­skih ci­lje­va Vla­de i ključ­nih za­htje­va iz pro­ce­sa pri­stu­pa­nja EU.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"