Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Akcije prodaju Vladi iza leđa * Pacijente pregledali u hotelu * Uhapšen kum Brana Mićunovića * Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Kompromis je kockanje sa samim sobom * Hrvati i Švajcarci vide Rusiju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mihailo Babović, Pozitivna Crna Gora:
– Ovih 35 pari klompi koje doniramo i te kako poboljšavaju zdravstvenu zaštitu sistema.

Vic Dana :)

–Sada možete da skinete masku, gospode doktore. Ja sam vas prepoznao! - reče pacijent u operacionoj sali.

Starija dama je došla kod zgodnog hirurga i pita ga:
– Doktore, možete li da me proljepšate?


– Žao mi je, odrubljivanje glave je u našoj državi zabranjeno.


Mlada pacijentkinja se po povratku iz bolnice hvali prijateljici šta je doživjela:
– Uradili su mi sve pretrage i uradili sve što je bilo u njihovoj moći: mamografiju, tomografiju, pornografiju...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika U PONEDJELJAK NOVI SASTANAK LIDERA PET OPOZICIONIH STRANAKA
Dogovaraju se o narednim potezima
Sa prethodnog sastanka održanog u SNP Dogovaraju se o narednim potezima Sastanak će biti prilika i za razmjenu stavova o predstojećim lokalnim izborima, a moguće i za otvaranje dijaloga o eventualnom zajedničkom predsjedničkom kandidatu
Sa­sta­nak li­de­ra gra­đan­ske opo­zi­ci­je bi­će odr­žan u po­ne­dje­ljak u sje­di­štu De­mo­sa, po­tvr­dio je za „Dan“ li­der te par­ti­je Mi­o­drag Le­kić.
– Sa­sta­nak će bi­ti odr­žan u po­ne­dje­ljak –ka­zao je li­der De­mo­sa i do­dao da će te­me sa­stan­ka bi­ti na­knad­no de­fi­ni­sa­ne.
Oče­ku­je se da će li­de­ri De­mo­sa, De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re, So­ci­ja­li­stič­ke na­rod­ne par­ti­je, Gra­đan­skog po­kre­ta URA i So­ci­jal­de­mo­krat­ske par­ti­je na sa­stan­ku na­sta­vi­ti raz­go­vo­re o ko­or­di­ni­ra­nim ak­tiv­no­sti­ma ve­za­nim za rje­ša­va­nje po­li­tič­ke kri­ze u Cr­noj Go­ri. Sa­sta­nak će bi­ti pri­li­ka i za raz­mje­nu sta­vo­va o pred­sto­je­ćim lo­kal­nim iz­bo­ri­ma, a mo­gu­će i za otva­ra­nje di­ja­lo­ga o even­tu­al­nom za­jed­nič­kom pred­sjed­nič­kom kan­di­da­tu.
Li­der So­ci­jal­de­mo­krat­ske par­ti­je Ran­ko Kri­vo­ka­pić ka­zao je pre­kju­če da ni­je is­klju­če­na ni mo­guć­nost da gra­đan­ska opo­zi­ci­ja boj­ko­tu­je pred­sjed­nič­ke iz­bo­re. Po­ru­čio je da je pri­o­ri­tet da opo­zi­ci­ja do­đe do za­jed­nič­kog pred­sjed­nič­kog kan­di­da­ta, ali da ne is­klju­ču­je ni op­ci­ju boj­ko­ta iz­bo­ra uko­li­ko ne bu­du stvo­re­ni op­ti­mal­ni uslo­vi za nji­ho­vo odr­ža­va­nje.
Sa­sta­nak u sje­di­štu De­mo­sa bi­će na­sta­vak se­ri­je raz­go­vo­ra čel­ni­ka pet opo­zi­ci­o­nih par­ti­ja. Sre­di­nom pro­šlog mje­se­ca odr­žan je sa­sta­nak u sje­di­štu SNP-a. Sa tog sa­stan­ka je sa­op­šten za­jed­nič­ki stav da su iz­bo­ri u skla­du sa pre­po­ru­ka­ma OEBS-a i dru­gim pred­lo­zi­ma opo­zi­ci­o­nih po­li­tič­kih su­bje­ka­ta u ci­lju su­zbi­ja­nja iz­bor­nih ma­ni­pu­la­ci­ja ga­rant po­li­tič­ke i in­sti­tu­ci­o­nal­ne sta­bil­no­sti u Cr­noj Go­ri. Ta­da je po­ru­če­no De­mo­krat­skoj par­ti­ji so­ci­ja­li­sta da od­u­sta­ne od „svi­ma vi­dlji­ve i opa­sne ak­ci­je” pot­ko­pa­va­nja Jav­nog ser­vi­sa vra­ća­njem pod svo­ju par­tij­sku kon­tro­lu.
Li­de­ri opo­zi­ci­je su se kra­jem sep­tem­bra oku­pi­li u sje­di­štu De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re i za­u­ze­li je­din­stve­ni stav da tre­ba na­sta­vi­ti boj­kot par­la­men­ta. Ka­ko su is­ta­kli to­kom tog sa­stan­ka, po­vra­tak u par­la­ment bez pri­hva­ta­nja uslo­va opo­zi­ci­je bio bi čin ko­jim se pot­ko­pa­va­ju re­zul­ta­ti boj­ko­ta. Ta­kav po­tez bi­lo ko­ga iz opo­zi­ci­je, ka­ko su na­gla­si­li, pru­ža po­moć DPS-u u tre­nut­ku stva­ra­nja uslo­va za is­pu­nja­va­nje opo­zi­ci­o­nih za­htje­va kroz uklju­či­va­nje me­đu­na­rod­ne za­jed­ni­ce u rje­ša­va­nje kri­ze.
V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"