Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Akcije prodaju Vladi iza leđa * Pacijente pregledali u hotelu * Uhapšen kum Brana Mićunovića * Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Kompromis je kockanje sa samim sobom * Hrvati i Švajcarci vide Rusiju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mihailo Babović, Pozitivna Crna Gora:
– Ovih 35 pari klompi koje doniramo i te kako poboljšavaju zdravstvenu zaštitu sistema.

Vic Dana :)

–Sada možete da skinete masku, gospode doktore. Ja sam vas prepoznao! - reče pacijent u operacionoj sali.

Starija dama je došla kod zgodnog hirurga i pita ga:
– Doktore, možete li da me proljepšate?


– Žao mi je, odrubljivanje glave je u našoj državi zabranjeno.


Mlada pacijentkinja se po povratku iz bolnice hvali prijateljici šta je doživjela:
– Uradili su mi sve pretrage i uradili sve što je bilo u njihovoj moći: mamografiju, tomografiju, pornografiju...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika ALEKSA BEČIĆ PISAO IVICI STANKOVIĆU I UPOZORIO NA NEZAKONITU KAMPANJU VLADAJUĆE PARTIJE
DPS sprema prljave video-montaže
Stanković i Bečić DPS sprema prljave video-montaže
De­mo­krat­ska Cr­na Go­ra upo­zo­ri­la je ju­če jav­nost da De­mo­krat­ska par­ti­ja so­ci­ja­li­sta pri­pre­ma pr­lja­ve vi­deo-mon­ta­že pro­tiv čel­ni­ka te stran­ke, op­tu­žu­ju­ći gra­do­na­čel­ni­ka Ce­ti­nja Alek­san­dra Bog­da­no­vi­ća da je pro­bao da upo­tri­je­bi sve što se mo­glo pro­tiv svo­je po­li­tič­ke kon­ku­ren­ci­je.
Pred­sjed­nik De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re ju­če je u otvo­re­nom pi­smu za­tra­žio od vr­hov­nog dr­žav­nog tu­ži­o­ca Ivi­ce Stan­ko­vi­ća da ga oba­vi­je­sti šta je pred­u­ze­to po­vo­dom kri­vič­nih pri­ja­va u ve­zi sa po­vre­dom slo­bo­de opre­dje­lje­nja pri gla­sa­nju.
De­mo­kra­te su sa­op­šti­le da je vlast pr­vo do­ve­la no­vi­ne i te­le­vi­zi­ju iz re­gi­o­na ko­ji su fi­nan­si­ra­ni iz pod­ze­mlja ka­ko bi la­ži­ma i pod­va­la­ma bla­ti­la opo­zi­ci­o­ne pr­va­ke i ši­ri­la mr­žnju ši­rom Cr­ne Go­re.
– Za­tim ste pre­šli na pi­sma naj­o­gav­ni­je sa­dr­ži­ne ko­ji­ma ste po­zva­li Her­ceg­no­vlja­ne na linč ru­ko­vod­stva i čla­no­ve De­mo­kra­ta. Ka­da ste vi­dje­li da to ne ide, pre­šli ste na pla­ka­te ko­ji­ma ste na­ru­ži­li sve jav­ne po­vr­ši­ne na­šeg Her­ceg No­vog i na­še pre­sto­ni­ce, otvo­ri­li ste fej­sbuk na­lo­ge ko­je ad­mi­ni­stri­ra­ju lju­di iz ka­bi­ne­ta pre­mi­je­ra Cr­ne Go­re, na ko­je po­sta­vlja­te blju­ta­ve i ogav­ne mon­ti­ra­ne sa­dr­ža­je o funk­ci­o­ne­ri­ma De­mo­kra­ta, ko­ji su di­rekt­no usmje­re­ni pro­tiv njih i čla­no­ve nji­ho­ve po­ro­di­ce; ak­ti­vi­ra­li ste gru­pi­cu kri­mi­na­la­ca ko­ji su po va­šim uput­stvi­ma pra­ti­li funk­ci­o­ne­re De­mo­kra­ta i pri­je­ti­li ba­ca­njem bom­bi, i to is­pred par­tij­skih pro­sto­ri­ja lo­kal­nih od­bo­ra... Da­kle, sve ste uči­ni­li što je­dan po­li­tič­ki mon­strum mo­že ura­di­ti pro­tiv jed­nog po­li­tič­kog su­bjek­ta. I na­rav­no, sve je bi­lo bez efek­ta – na­vo­di se u sa­op­šte­nju De­mo­kra­ta.
Na­gla­ša­va­ju da vla­sti osta­je sa­mo jed­no –da na­sta­vi sa smi­šlja­njem mon­stru­o­zno­sti i mon­ti­ra­njem fo­to­gra­fi­ja i vi­deo-za­pi­sa.
– Ka­da ste pri­je ne­ko­li­ko go­di­na na taj na­čin mon­stru­o­zno mo­gli uda­ri­ti na jed­nu hra­bru že­nu, on­da od vas čo­vjek mo­že sva­šta oče­ki­va­ti. Ta­da ste po­ka­za­li i hra­brost i čoj­stvo i ju­na­štvo. To  na šta ste vi sprem­ni, to zdra­vom umu ni­ka­da ne bi mo­glo pa­sti na pa­met. Ni­šta no­vo se ni sa­da od „so­ja” naj­mon­stru­o­zni­je or­ga­ni­za­ci­je u Evro­pi ne mo­že oče­ki­va­ti, ali ste se pre­ra­ču­na­li, go­spo­do. Na­sta­vi­te li tim pu­tem, si­gur­ni bu­di­te da će­mo vas po­li­tič­ki no­ka­u­ti­ra­ti ta­ko da vas vi­še ni­ka­da ni­ko ne sa­sta­vi – po­ru­či­le su De­mo­kra­ta.
Be­čić je u pi­smu Stan­ko­vi­ću oci­je­nio da je upr­kos za­htje­vi­ma i kri­vič­nim pri­ja­va nje­go­ve stran­ke iz­o­sta­lo po­stu­pa­nje tu­ži­la­štva.
– U otvo­re­nom pi­smu od 7.no­vem­bra 2017. go­di­ne uka­za­li smo Vam da je De­mo­krat­ska Cr­na Go­ra Vr­hov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu da­na 3.no­vem­bra i 7.no­vem­bra 2017.go­di­ne, pod­ni­je­la kri­vič­ne pri­ja­ve pro­tiv N.N. li­ca zbog po­sto­ja­nja osno­va­ne sum­nje da su po­či­ni­la kri­vič­no dje­lo po­vre­da slo­bo­de opre­dje­lje­nja pri gla­sa­nju iz čla­na 186 stav je­dan Kri­vič­nog za­ko­ni­ka Cr­ne Go­re – re­kao je Be­čić.
On je pod­sje­tio da su De­mo­kra­te 6.no­vem­bra 2017. go­di­ne pod­ni­je­le kri­vič­nu pri­ja­vu pro­tiv N.N. li­ca zbog po­sto­ja­nja osno­va­ne sum­nje da su po­či­ni­la na­zna­če­no kri­vič­no dje­lo, u sti­ca­ju sa kri­vič­nim dje­lom iza­zi­va­nje na­ci­o­nal­ne, ra­sne i vjer­ske mr­žnje iz čla­na 370 stav je­dan KZ Cr­ne Go­re.
– Pri­lo­ži­li smo po­dat­ke i do­ka­ze o vre­me­nu i na­či­nu iz­vr­še­nja na­ve­de­nih kri­vič­nih dje­la i is­ka­za­li oče­ki­va­nja da će­te pred­u­ze­ti mje­re da nad­le­žni dr­žav­ni tu­ži­lac hit­no pre­du­zme od­go­va­ra­ju­će iz­vi­đaj­ne rad­nje na po­kre­ta­nju po­stup­ka kri­vič­ne od­go­vor­no­sti pri­ja­vlje­nih li­ca. Da­na 9.no­vem­bra 2017.go­di­ne, Vr­hov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu pod­ni­je­li smo no­vu kri­vič­nu pri­ja­vu, ta­ko­đe pro­tiv N.N. li­ca, zbog po­sto­ja­nja osno­va­ne sum­nje da su po­no­vo po­či­ni­li kri­vič­no dje­lo po­vre­da slo­bo­de opre­dje­lje­nja pri gla­sa­nju iz čla­na 186 stav je­dan Kri­vič­nog za­ko­ni­ka Cr­ne Go­re – na­veo je Be­čić.
Po nje­go­vom mi­šlje­nju, vi­še je ne­go ja­sno da se na­sta­vlja kon­ti­nu­i­tet či­nje­nja na­ve­de­nih kri­vič­nih dje­la od N.N. li­ca sa osnov­nim ci­ljem da se na­ne­se šte­ta De­mo­krat­skoj Cr­noj Go­ri na pred­sto­je­ćim lo­kal­nim iz­bo­ri­ma, kao i na onim ko­ji na­kon njih sli­je­de. M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"