Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milo kandidat DPS-a * Preko 100 radnika ostalo bez krova nad glavom * Svejedno mi je hoće li biti Milo ili Mišo * Milo kandidat DPS-a * Paul Van Dyk na Si staru * Šuterska rapsodija crveno-belih * Drama u Lionu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ, LIDER GRAĐANSKOG POKRETA URA :
Apsolutno niko nema pravo da interese svoje partije stavi ispred Crne Gore.

Vic Dana :)

Svađaju se Mujo i komšinica. Kaže komšinica:
• Da ste kojim slučajem moj muž, sipala bih vam otrov za pacove u piće!
• A da ste vi kojim slučajem moja žena, ja bih ga i popio!

Dođe Mujo na pijacu i pita koliko su jabuke.
- Što više kupiš jeftinije- kaže trgovac.
- Tovari dok ne bude besplatno - reče Mujo.

Dolazi muž kući i vidi ženu kako se pakuje.
- Gdje ćeš?
- Idem u Las Vegas.
- ???
- Saznala sam da tamo mogu da dobijem $400 za ono što tebi dajem džabe.
Na to i muž poče da se pakuje.
- Gdje ćeš ti?
- U Las Vegas.
- ???
- Baš da vidim kako ćeš da živiš od $800 godišnje.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika FLEŠ
Se­mi­nar u Pr­žnu
Ško­la de­mo­krat­skog ru­ko­vo­đe­nja (ŠDR) od da­nas do ne­dje­lje u Pr­žnu će re­a­li­zo­va­ti pr­vi se­mi­nar u okvi­ru ovo­go­di­šnjeg pro­gra­ma za 16.ge­ne­ra­ci­ju.
Ka­ko je sa­op­šte­no, se­mi­nar će bi­ti po­sve­ćen te­mi „Po­gla­vlje 23 – iza­zo­vi i pro­ces pre­go­vo­ra”, a pre­da­va­nja će odr­ža­ti pro­fe­so­ri, pred­stav­ni­ci nad­le­žnih in­sti­tu­ci­ja i ne­vla­di­nog sek­to­ra.
– Po­la­zni­ci ove ge­ne­ra­ci­je ŠDR-a su pred­stav­ni­ci po­li­tič­kih par­ti­ja, iz­vr­šne i za­ko­no­dav­ne vla­sti, me­di­ja i ci­vil­nog sek­to­ra. Kom­ple­tan ovo­go­di­šnji pro­gram Ško­le bi­će po­sve­ćen pre­go­va­rač­kim po­gla­vlji­ma 23 i 24, kao naj­i­za­zov­ni­jim u in­te­gra­ci­o­nom pro­ce­su Cr­ne Go­re – na­vo­di se u sa­op­šte­nju. M.V.

Dar­ma­no­vić u Sa­ra­je­vu
Mi­ni­star vanj­skih po­slo­va Sr­đan Dar­ma­no­vić uče­stvo­va­će da­nas na sa­stan­ku mi­ni­sta­ra vanj­skih po­slo­va Za­pad­nobal­kan­ske še­stor­ke i na Mi­ni­star­skoj kon­fe­ren­ci­ji Fon­da za Za­pad­ni Bal­kan u Sa­ra­je­vu.
Ka­ko je sa­op­šte­no, glav­ne te­me mi­ni­star­skog sa­stan­ka bi­će ne­dav­no usvo­je­na Stra­te­gi­ja Evrop­ske ko­mi­si­je, sta­tus re­a­li­za­ci­je za­klju­ča­ka sa sa­mi­ta li­de­ra EU i re­gi­o­na u Tr­stu i pri­pre­ma za sa­mit u Lon­do­nu, sa fo­ku­som na Re­gi­o­nal­ni eko­nom­ski pro­stor (REA) i agen­du po­ve­zi­va­nja i de­fi­ni­sa­nje dru­gih pri­o­ri­te­ta za pred­sto­je­ći sa­mit.
– Mi­ni­stri će raz­mi­je­ni­ti mi­šlje­nja o do­sa­da­šnjem ra­du, sa osvr­tom na pro­jekt­nu ak­tiv­nost i fi­nan­sij­ski okvir funk­ci­o­ni­sa­nja fon­da – na­vo­di se u sa­op­šte­nju. M.V.

Po­što­va­ti prav­ne te­ko­vi­ne
Kan­di­dat ko­ji na pred­sto­je­ćim pred­sjed­nič­kim iz­bo­ri­ma bu­de iza­bran za pred­sjed­ni­ka tre­ba da bu­de po­što­van od svih gra­đa­na, sa­op­šte­no je iz Bje­lo­polj­ske par­ti­je.
– Po­što­va­njem pred­sjed­ni­ka dr­ža­ve po­ka­za­će­mo po­što­va­nje pre­ma dr­ža­vi i prav­nim te­ko­vi­na­ma. Bje­lo­polj­ska par­ti­ja je vr­lo za­in­te­re­so­va­na da po­bjed­nič­ki kan­di­dat na pred­sjed­nič­kim iz­bo­ri­ma bu­de oso­ba onog po­li­tič­kog pro­fi­la ko­ji naj­bo­lje od­go­va­ra dr­ža­vi Cr­noj Go­ri. Osim to­ga, svi čla­no­vi i sim­pa­ti­ze­ri Bje­lo­polj­ske par­ti­je bi­će u funk­ci­ji to­ga da iz­bor no­vog pred­sjed­ni­ka dr­ža­ve bu­de kru­ni­san već u pr­vom kru­gu – na­vo­di se u sa­op­šte­nju ko­je je pot­pi­sao pred­sjed­nik Bje­lo­polj­ske stran­ke Mer­su­din Me­đe­do­vić.
M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"