Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milo kandidat DPS-a * Preko 100 radnika ostalo bez krova nad glavom * Svejedno mi je hoće li biti Milo ili Mišo * Milo kandidat DPS-a * Paul Van Dyk na Si staru * Šuterska rapsodija crveno-belih * Drama u Lionu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ, LIDER GRAĐANSKOG POKRETA URA :
Apsolutno niko nema pravo da interese svoje partije stavi ispred Crne Gore.

Vic Dana :)

Svađaju se Mujo i komšinica. Kaže komšinica:
• Da ste kojim slučajem moj muž, sipala bih vam otrov za pacove u piće!
• A da ste vi kojim slučajem moja žena, ja bih ga i popio!

Dođe Mujo na pijacu i pita koliko su jabuke.
- Što više kupiš jeftinije- kaže trgovac.
- Tovari dok ne bude besplatno - reče Mujo.

Dolazi muž kući i vidi ženu kako se pakuje.
- Gdje ćeš?
- Idem u Las Vegas.
- ???
- Saznala sam da tamo mogu da dobijem $400 za ono što tebi dajem džabe.
Na to i muž poče da se pakuje.
- Gdje ćeš ti?
- U Las Vegas.
- ???
- Baš da vidim kako ćeš da živiš od $800 godišnje.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠI CRVENE ZVEZDE SAVLADALI VALENSIJU U 26. KOLU EVROLIGE
Šuterska rapsodija crveno-belih
Šuterska rapsodija crveno-belih Crvena zvezda – Valensija 106:90 (23:23, 27:25, 29:19, 27:23)
Dvo­ra­na: Alek­san­dar Ni­ko­lić. Gle­da­la­ca: oko 4500. Su­di­je: Lo­ter­mo­zer (Nje­mač­ka), Ko­ro­mi­las (Grč­ka), Am­bro­sov (Ukra­ji­na).
CR­VE­NA ZVE­ZDA: Ke­šelj, Da­vi­do­vac 2, La­zić 7, An­tić 3, Do­brić 6, Fel­din 30, Jan­ko­vić 2, Ro­če­sti 17, Omić, Le­sor 16, Enis 11, Bje­li­ca 12.
VA­LEN­SI­JA: To­mas 7, Pu­er­to 1, Gar­sia 2, Abal­de 8, Du­blje­vić 4, Vi­ves, Mar­ti­nez 22, Pla­is 10, Vi­li­jams 4, Sa­stre 16, Grin 16, Dor­ne­kamp.
Za­hva­lju­ju­ći iz­van­red­nom šu­ter­skom iz­da­nju u dru­gom po­lu­vre­me­nu ko­šar­ka­ši Cr­ve­ne zve­zde sa­vla­da­li su Va­len­si­ju za 11. po­bje­du u Evro­li­gi. Po­če­tak utak­mi­ce pro­te­kao je u zna­ku go­sti­ju, ko­ji su do pe­tog mi­nu­ta uba­ci­li če­ti­ri troj­ke i po­ve­li 14:7. Po­sli­je po­got­ka Pla­i­sa uz do­dat­no ba­ca­nje ima­li su i plus osam (17:9), ali su cr­ve­no-be­li br­zo sre­di­li re­do­ve. Po­ga­đa­li su Ro­če­sti, Bje­li­ca i Fel­din, ta­ko da je do osmog mi­nu­ta uhva­ćen pri­klju­čak (17:17). Po­sli­je to­ga vo­đe­na je iz­jed­na­če­na bor­ba, a pr­va di­o­ni­ca za­vr­še­na je re­zul­ta­tom 23:23. Na star­tu dru­ge Be­o­gra­đa­ni su za­pri­je­ti­li bi­je­gom. Enis je po­go­dio troj­ku, pre­ci­zni su bi­li Fel­din i Do­brić, pa su Alim­pi­je­vi­će­vi iza­bra­ni­ci u 13. mi­nu­tu ima­li se­dam po­e­na vi­ška (30:23). Me­đu­tim, Va­len­si­ja je od­mah uz­vra­ti­la i troj­kom Abal­dea za­klju­či­la se­ri­ju 9:0 (32:30). Iako do­ma­ći­ni u tim mo­men­ti­ma ni­su ima­li rje­še­nja za ras­po­lo­že­nog Mar­ti­ne­za za­hva­lju­ju­ći pri­stoj­nom na­pa­dač­kom iz­da­nju uspi­je­va­li su da osta­nu u me­ču, pa da čak pre­ko Eni­sa na od­mor odu sa dva po­e­na vi­ška (50:48). I u na­stav­ku su go­sti iz­gle­da­li kao tim ko­ji zna šta ho­će, pri­je sve­ga zbog pro­ma­je u od­bra­ni cr­ve­no-be­lih. Ipak, Be­o­gra­đa­ni su u na­pa­du ima­li ne­ko­li­ko igra­ča na ko­je su mo­gli da se oslo­ne, ta­ko da su se eki­pe smje­nji­va­le u vođ­stvu. Od­lu­ču­ju­ći za sud­bi­nu utak­mi­ce bio je fi­niš tre­će če­tvr­ti­ne. Kod re­zul­ta­ta 68:67 u 28. mi­nu­tu ko­šar­ka­ši Cr­ve­ne zve­zde su za­i­gra­li pu­no agre­siv­ni­je. Za­tvo­ri­li su sve pri­la­ze svom ko­šu, dok ih je slu­žio šut. Fel­din i An­tić su se troj­ka­ma po­bri­nu­li da u od­lu­ču­ju­ćih 10 mi­nu­ta uđu sa za­li­hom od 12 po­e­na. Ka­da je ras­pu­ca­ni Fel­din do 33. mi­nu­ta ve­zao dvi­je troj­ke za ve­li­kih 85:69 put ka po­bje­di bio je tra­si­ran. Za­tim je Bje­li­ca troj­kom po­ve­ćao raz­li­ku na plus 17 (88:71), pa Fel­din troj­kom na plus 19, da bi Enis no­vom troj­kom do 35. mi­nu­ta skr­šio ot­por go­sti­ju (94:74). Do kra­ja me­ča do­ma­ći­ni su na­sta­vi­li sa atrak­tiv­nom igrom, pa je pu­kla i stot­ka. Ko­šar­ka­ši Cr­ve­ne zve­zde u sle­de­ćem ko­lu Evro­li­ge go­stu­ju Pa­na­ti­na­i­ko­su.
N.Z.

Olim­pi­ja­kos – Bar­se­lo­na 63:90, Bros Ba­sket – Ana­do­lu Efes 88:79, Ma­ka­bi – Him­ki 91:94, Ba­sko­ni­ja - Žal­gi­ris 84:64 (pe­tak) Fe­ner­bah­če – CSKA (18.45), Uni­ka­ha – Pa­na­ti­na­i­kos (21.00)

Du­šan Alim­pi­je­vić: Igra­li smo sa ve­li­kim sa­mo­po­u­zda­njem. Oni su po­go­di­li ne­ke vr­lo te­ške i otvo­re­ne šu­te­ve. U dru­gom po­lu­vre­me­nu smo po­bolj­ša­li od­bra­nu i i uknji­ži­li vr­lo va­žnu po­bje­du za nas. Ova po­bje­da nam je bi­la neo­p­hod­na po­što se još bo­ri­mo za na­vi­ja­če. Mo­ram da im se za­hva­lim na po­dr­šci.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"