Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi GIMNAZIJA IZ TUZI PONOVILA POSTUPAK PO NALOGU MINISTARSTVA PROSVJETE Odbijene žalbe, isključeno 12 đaka
Gim­na­zi­ja „25. maj” iz Tu­zi, po na­lo­gu Mi­ni­star­stva pro­svje­te, na­kon žal­bi ro­di­te­lja po­no­vi­la je po­stu­pak pro­tiv uče­ni­ka ko­ji su uče­stvo­va­li u dvi­je ma­sov­ne tu­če sre­di­nom ok­to­bra pro­šle go­di­ne i po­tvr­di­la rje­še­nje ko­jim je za 12 uče­ni­ka iz­re­če­na vas­pit­na mje­ra is­klju­če­nja. Na­stav­nič­ko vi­je­će je 31. ok­to­bra pro­šle go­di­ne od­lu­či­lo da iz­rek­ne vas­pit­nu mje­ru ukor i za još 22 uče­ni­ka, ko­ji su uče­stvo­va­li u fi­zič­kim ob­ra­ču­ni­ma u ho­lu ško­le. Iz Mi­ni­star­stva pro­svje­te „Da­nu” je sa­op­še­no da su za­tra­ži­li od ško­le da po­stu­pak po­no­vi zbog pro­ce­snih ne­pra­vil­no­sti.
– Ško­li je na­lo­že­no da spro­ve­de po­nov­ni po­stu­pak i da­to uput­stvo za ot­kla­nja­nje pro­ce­snih ne­pra­vil­no­sti. Mi­ni­star­stvo je u me­đu­vre­me­nu oba­vi­je­šte­no da je ško­la do­ni­je­la no­va rje­še­nja ko­ji­ma je iz­re­če­na ista vas­pit­na mje­ra, tj. is­klju­če­nje. Mi­ni­star­stvo do­sad ni­je do­bi­lo žal­be na iste – is­ti­ču iz mi­ni­star­stva.
Upra­va po­li­ci­je je kra­jem no­vem­bra pod­go­rič­kom Su­du za pre­kr­ša­je, zbog dvi­je ma­sov­ne tu­če u gim­na­zi­ji u Tu­zi­ma, 17. i 18 ok­to­bra, pod­ni­je­la pri­ja­ve pro­tiv 21 uče­ni­ka.
Đa­ci Gim­na­zi­je „25. maj” u Tu­zi­ma, su­ko­bi­li su se 17. i 18. ok­to­bra u ho­lu ško­le, zbog če­ga je in­ter­ve­ni­sa­la i po­li­ci­ja. Pre­ma ri­je­či­ma ro­di­te­lja, pet uče­ni­ka je do­bi­lo lak­še po­vre­de u ob­ra­ču­nu, a je­dan te­že. Sni­mak tu­če ta­da je ob­ja­vljen na dru­štve­nim mre­ža­ma.
D.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"