Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Premijer građane proglasio za špijune * Đukanović i Brajović spremaju novu prevaru * ​Pokušao da zapali tetku i kuću * Filipu dodijelili devet tjelohranitelja * Premijer građane proglasio za špijune * Javna kuća * Himnotres
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mira Popović, CGO:
– Licenca za provjeru radova ističe i plagijatori su mirni. Zabrinjava i to što nema javno dostupnog podatka čiji su radovi provjeravani, već imamo samo zbirni podatak Univerziteta Crne Gore.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOMESAR ZA BEZBJEDNOST FSCG DRAGOLJUB SEKULIĆ NA KONFERENCIJI UZA NOVINARE KAZAO Preduzete sve bezbjedonosne mjere
Fud­bal­ski sa­vez Cr­ne Go­re pred­u­zeo je sve neo­p­hod­ne bez­bje­do­no­sne mje­re, ka­ko bi ve­če­ra­šnji meč sa Sr­bi­jom pro­te­kao bez in­ci­den­ta. To je na ju­če­ra­šnjoj kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re re­kao Dra­go­ljub Se­ku­lić, ko­me­sar za bez­bjed­nost FSCG.
– Utak­mi­ca sa Sr­bi­jom je, po­sli­je go­sto­va­nja En­gle­ske i Ita­li­je, sa bez­bje­do­no­snog aspek­ta jed­na od naj­za­htjev­ni­jih i sa pra­vom pro­gla­še­na je du­e­lom vi­so­kog ri­zi­ka. Iz tog raz­lo­ga pr­vi put orga­ni­zo­va­na je pr­o­da­ja ula­zni­ca uz do­sta­vlja­nje ko­pi­ja lič­nih ka­ra­ta. To je ura­đe­no ka­ko bi se zna­lo ko na ko­jem mje­stu sje­di i na taj na­čin is­po­što­va­li od­red­bu Za­ko­na o spr­e­ča­va­nju na­si­lja i ne­do­lič­nog po­na­ša­nja na sport­skim te­re­ni­ma – is­ta­kao je Se­ku­lić
Se­ku­lić je po­tom do­dao da će ka­pi­je sta­di­o­na pod Go­ri­com bi­ti otvo­re­ne u 18.15, dva i po sa­ta pri­je po­čet­ka utak­mi­ce.
– Bi­će or­ga­ni­zo­van de­ta­ljan pre­gled, a sva­ki gle­da­lac, uz kar­tu, mo­ra­će da po­ka­že i iden­ti­fi­ka­ci­o­ni do­ku­ment. Ape­lu­jem na sve na­vi­ja­če da se uz­dr­že od uno­še­nja na sta­di­on bi­lo ka­kvih ne­do­zvo­lje­nih pred­me­ta, pi­ro­teh­nič­kih sred­sta­va, kao i tran­spa­re­na­ta ne­do­zvo­lje­ne i uvre­dlji­ve sa­dr­ži­ne. Po­zi­vam ih da is­klju­či­vo sport­skim na­vi­ja­njem po­mog­nu na­šoj re­pre­zen­ta­ci­ji ne na­sje­da­ju­ći na even­tu­al­ne pro­vo­ka­ci­je pro­tiv­nič­kih na­vi­ja­ča – re­kao je Se­ku­lić.
Ko­man­dir Odje­lje­nja bez­bjed­no­sti po­li­ci­je CB Pod­go­ri­ca, Dra­gi­ša Mu­go­ša ka­zao je da ne­re­di i in­ci­den­ti ne­će bi­ti to­le­ri­sa­ni i da će bi­ti sank­ci­o­ni­sa­ni u skla­du sa za­ko­nom.
– Upra­va po­li­ci­je sprem­na je za sve iza­zo­ve ko­je pra­te ova­kve do­ga­đa­je sa do­volj­nim ka­pa­ci­te­ti­ma da se su­pro­sta­vi svim even­tu­al­nim iza­zo­vi­ma i ne­re­di­ma i da će u skla­du sa za­kon­skim ovla­šće­nji­ma svi ak­te­ri in­ci­den­ta bi­ti pri­ve­de­ni i pro­ce­su­i­ra­ni – is­ta­kao je Mu­go­ša.D.P.


Bez vo­zi­la cen­trom gra­da

Uli­ca 19. de­cem­bra, dio Uli­ce Va­ka Đu­ro­vi­ća i Nje­go­še­ve (dje­lo­vi ove dvi­je sa­o­bra­ćaj­ni­ce ko­je vo­de ga Grad­skom sta­di­o­nu) da­nas će od se­dam sa­ti do po­no­ći bi­ti za­tvo­re­ne za sa­o­bra­ćaj za sve vr­ste vo­zi­la, zbog fud­bal­ske utak­mi­ce Cr­na Go­ra - Sr­bi­ja.
Od 16 sa­ti do po­no­ći, ka­ko je sa­op­šte­no iz Upra­ve po­li­ci­je, sa­o­bra­ćaj će bi­ti ob­u­sta­vljen u di­je­lu Bu­le­va­ra Iva­na Cr­no­je­vi­ća i to od ras­kr­sni­ce sa bu­le­va­rom Stan­ka Dra­go­je­vi­ća do ras­kr­sni­ce sa uli­com Mar­ka Mi­lja­no­va. U ovom vre­men­skom pe­ri­o­du za sa­o­bra­ćaj će bi­ti za­tvo­re­na i uli­ca Slo­bo­de.
– Po­li­ci­ja, uko­li­ko to bu­de bi­lo po­treb­no, mo­že u ovom pe­ri­o­du za sa­o­bra­ćaj za­tvo­ri­ti i dru­ge uli­ce u cen­tru Pod­go­ri­ce, a vri­je­me za­tva­ra­nja u slu­ča­ju po­tre­be mo­že bi­ti i pro­du­že­no – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.


FSS pro­dao 115 ula­zni­ca

Po­dr­šku sa tri­bi­na sta­di­o­na pod Go­ri­com ima­će i se­lek­ci­ja Sr­bi­je.
– Za na­vi­ja­če Sr­bi­je obez­bi­je­đe­no je 550 ula­zni­ca za sek­tor jug, kao i 220 ka­ra­ta pr­ve ka­te­go­ri­je na za­pa­du. Od 550 ula­zni­ca, ko­je je pro­da­vao Fud­ba­ski sa­vez Sr­bi­je, do sa­da je pro­da­to 115. Iz FSS mi je re­če­no da ne oče­ku­ju ve­ću po­tra­žnju i da će sav kon­ti­gent ne­pro­da­tih ka­ra­ta bi­ti vra­ćen FSCG. Ula­zni­ce ko­ju bu­du vra­će­ne ne­će se pro­da­va­ti u Pod­go­ri­ci – sa­op­štio je Se­ku­lić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"