Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Svijet NAJDŽEL FARAŽ, LIDER UKIP, PORUČIO
Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu
Faraž Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu
A
ko bri­tan­ski pre­mi­jer Te­re­za Mej do­zvo­li pri­sta­li­ca­ma član­stva u EU da sto­pi­ra­ju ili „raz­vod­ne” Breg­zit, on­da će Lon­don bi­ti gur­nut naj­go­ru ustav­nu kri­zu od Dru­gog svjet­skog ra­ta, re­kao je ak­ti­vi­sta Breg­zi­ta Naj­džel Fa­raž.
Fa­raž, ko­ji je kao li­der UKIP-a ubi­je­dio ta­da­šnjeg pre­mi­je­ra Dej­vi­da Ka­me­ro­na da ras­pi­še re­fe­ren­dum o iz­la­sku ze­mlje iz EU, re­kao je da sa­da po­sto­ji opa­snost da si­stem sto­pi­ra Breg­zit.
On je op­tu­žio Me­jo­vu da je po­pu­sti­la u svim dje­lo­vi­ma pre­go­vo­ra o Breg­zi­tu, te da je EU po­ni­zi­la Lon­don.
„Naj­bo­lji sce­na­rio pod sa­da­šnjim pa­te­tič­nim ru­ko­vod­stvom je­ste Breg­zit sa­mo po ime­nu, to je sa­da naj­ve­ći do­met”, re­kao je Fa­raž i do­dao, da je naj­go­ra op­ci­ja po­no­vo pro­ći kroz ci­je­li pro­ces, što bi pred­sta­vlja­lo iz­da­ju mi­li­o­na gla­sa­ča.
Od­ba­cio je za­bri­nu­tost ve­li­kih ba­na­ka, kao što su Gold­man Saks, da bi lon­don­ski Si­ti mo­gao da iz­gu­bi po­slo­ve kao re­zul­tat Breg­zi­ta, is­ti­ču­ći da je EU eks­pe­ri­ment ko­jim je do­mi­ni­ra­la Nje­mač­ka i ko­ji je osu­đen na pro­past.
Na re­fer­ndu­mu o iz­la­sku Bri­ta­ni­je iz EU 2016. go­di­ne 51,9 od­sto ili 17,4 mi­li­o­na lju­di gla­sa­lo je za od­la­zak iz blo­ka, dok je 48,1 od­sto ili 16,1 mi­li­o­na bio pro­tiv na­pu­šta­nja EU.
SR­NA

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"