/ - FOTO: M.N.
20/12/2021 u 14:53 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Два пута на дан затворен саобраћај

До другог дана наредне године промијењен режим саобраћај на путном правцу Губавач-Бистрица код Бијелог Поља

Због наставка дијела радова на капиталном пројекту, који иначе финансира Дирекција јавних радова Црне Горе, који се односи на реконструкцију путног правца Губавач-Бистрица, услиједио је застој саобраћаја. Наиме, како је казао Душко Ружић, секретар Секретаријата за саобраћај и комуналне дјелатности, до 2. јануара наредне године  ће тотално се обуставља саобраћаја на дијелу пута Л1 Губавач- Бистрица у дневном интервалу од 9- 12 часова и од 14- 17часова.

-Измјена режима саобраћаја се врши због радова на реконструкцији саобраћајнице на дијелу гдје се изводе радови на изградњи моста преко ријеке Бистрице-казао је Ружић.

Иначе, неколико пута су мјештани Бистрице незадовољни динамиком радова блокирали магистрални пут који води ор Бијелог Поља према Пријепољу тражећи да се радови извосде брже.

Одговорили су из Дирекције јавних радова казујући да реализација пројекта Губавач-Бистрица са изградњом моста преко ријеке Бистрице, одвија се успорено због неусаглашености пројектне документације са стварним стањем на терену, неусаглашености између појединих фаза пројектне документације и константног негодовања мјештана на пројектом предвиђена рјешења.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 18:24