/ Акцији се одазвао велики број хуманиста - ФБ: Општина Даниловград
09/06/2021 u 06:30 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хуманитарном акцијом "Социјални штанд" прикупљена помоћ за 30 породица

Предсjедница Општине Даниловград Зорица Ковачевић казала jе да jе циљ проjекта да се корисницима Центра за социjални рад пружи материjална помоћ како би им се побољшао квалитет живота

У оквиру хуманитарне акциjе "Социjални штанд", коjа jе одржана на Тргу 9.децембар, за 30 социjално угрожених породица обезбиjеђени су пакети са прехрамбеним производима и хигиjенским артиклима. Предсjедница Општине Даниловград Зорица Ковачевић казала jе да jе циљ проjекта да се корисницима Центра за социjални рад пружи материjална помоћ како би им се побољшао квалитет живота.

-Имаjући у виду да jе ово седми "Социjални штанд", желим да захвалим свима коjи су учествовали и приjе свега увиjек имали велико разумиjевање за овакав вид подршке суграђанима. Ниjедног момента ниjесам сумњала у оваj проjекат. Ми ћемо наставити да подржавамо породице у стању социjалне потребе – рекла jе Ковачевић.

Ирена Лакић из Центра за социjални рад казала је да је акцијом обухваћено 30 социjално угрожених породица са троjе и више дjеце, као и jедан броj корисника коjи остваруjу право на материjално обезбjеђење по основу радне неспособности са евиденциjе Центра за социјални рад.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:44