/ - SCREENSHOT PRIMORSKI
10/12/2022 u 17:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ponovo zapaljen polupodzemni kontejner u Baru

Paljenje otpada izaziva oštećenje na kontejnerima, a vatra predstavlja opasnost po građane koji žive u neposrednoj blizini i imovini, upozoravaju iz DOO Komunalne djelatnosti Bar

Brzom reakcijom pripadnika barske Službe zaštite i spašavanja ugašen je požar koji je danas izbio u polupodzemnom kontejneru u Ulici 24. novembra. Iz DOO Komunalne djelatnosti Bar podsjećaju da ovo nije prvi slučaj paljenja polupodzemnih kontejnera u gradu i pozivaju nadležne da daju doprinos u očuvanju zajedničke komunalne infrastrukture u gradu i spriječe dalji vandalizam, prenos Primorski portal.

Kontejner će, naglašavaju, biti van funkcije do daljnjeg.

- Paljenje otpada izaziva oštećenje na kontejnerima, a vatra predstavlja opasnost po građane koji žive u neposrednoj blizini i imovini. Ovim putem još jednom upozoravamo da „ovo ponašanje“ nanosi štetu svim građanima, a posebna opasnost je u tome što sagorevanje otpada može da izazove i veće požare, ali i zagađenje vazduha. Pozivamo nadležne da daju doprinos u očuvanju zajedničke komunalne infrastrukture i gradu i spriječe dalji vandalizam!, saopšteno je iz DOO Komunalne djelatnosti Bar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 02:01