Planinarska karta TO Bar / - TO BAR
17/06/2022 u 18:01 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ТО Бар израдила мапе за планинаре

Мапа, на енглеском језику, са свим потребним информацијама и објашњењима, ознакама и препорукама, допринијеће квалитетнијем боравку корисницима наших пјешачких/планинарских стаза

Водећи се потребама туриста који уживају у природним љепотама наше општине, Туристичка организација Бар је израдила планинарску мапу.

- Мапа, на енглеском језику, са свим потребним информацијама и објашњењима, ознакама и препорукама, допринијеће квалитетнијем боравку корисницима наших пјешачких/планинарских стаза.

Подсјећања ради, ТО Бар је маркирала 160 км планинарских стаза, те је ова мапа употпунила понуду ове врсте активног одмора.

Сви заинтересовани могу добити мапу у нашим информативним бироима и то у: Шушању, Сутомору, Чању, Вирпазару, Доброј Води, Утјехи, Старом Бару као и у нашем представништву на Тополици - наводе из ТОБ-а.

Мапу ће бити могуће преузети и у ПДФ формату на web сајту: www.bar.travel.

Туристичка организација Бар је најавила израду нове брошуре активног одмора, која ће се ускоро наћи на њиховим инфо пунктовима.

- Циљ оваквих пројеката је његовање здравих стилова живота кроз промоцију природних богатстава наших чаробних обала - закључили су из Стручне службе ТО Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:10