Слободан Топалов са мотором код споменика краљу Твртку / -к.м.
25/04/2021 u 21:04 h
К.М.К.М.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

На „томосу“ из Новог Сада дошао до Херцег Новог

Просто, то ми је био дјечаки сан, да „томосом“ одем на море – каже Слободан Топалов и додаје да је током преласка ових 1.100 километара било мањих кварова
ХЕРЦЕГ НОВИ – Слободан Топалов из Новог Сада успио је да испуни дјечачки сан. Он је мотором марке „томос“, прешао пут од Новод Сада до Херцег Новог и назад, за шта су му требала два и по дана.
– Просто, то ми је био дјечаки сан, да „томосом“ одем на море – каже Топалов, који је велики љубитељ мотора и на много већим двоточкашима прелазио је километре путева, али је ипак одлучио да се „томосом“ упути на херцегновску ривијеру.
– Пут није био лак, пратила ме је киша али и снијег. Током преласка ових 1.100 километара било је мањих кварова, гурао сам мотор неколико километара према селу Моско у Херцеговини – прича Топалов и додаје да је на путу сретао људе који су се чудили да је на мотору „томос“ кренуо из Новог Сада на море.
– Када сам стигао у Херцег Нови паркирао сам мотор код споменика краљу Твртку у луци и фотографисао се – каже Топалов уз обећање да ће поново доћи у Нови на дужи одмор, али и на већем мотору.
К.М.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:36