Administrativni prelaz Jarinje / - SPUTNJIK
11/12/2022 u 10:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kosovska policija nije dozvolila sportistima iz Kosovske Mitrovice da se vrate kući

Predsjednik KK „Trepča“ Đorđe Vučičević rekao je da je njegov tim od 15 igrača, zajedno sa petoricom igrača OK „028 Kosovska Mitrovica“, vraćao iz Trstenika, gdje su igrali u okviru drugog kola redovne srpske lige

Kosovska policija nije dozvolila košarkašima Trepče i odbojkašima OK „028 Kosovska Mitrovica“ da se preko Jarinja vrate kući, pa su bili prinuđeni da potraže smještaj u Raški.

Predsjednik KK „Trepča“ Đorđe Vučičević rekao je da je njegov tim od 15 igrača, zajedno sa petoricom igrača OK „028 Kosovska Mitrovica“, vraćao iz Trstenika, gdje su igrali u okviru drugog kola redovne srpske lige.

Međutim, kako kaže, administrativni prelaz Jarinje sinoć nisu mogli da prođu.

„Od sinoć smo čekali od 20 časova, i onda smo bili prinuđeni da potražimo smještaj u Raški. Smješteni smo u motelu iz kojeg moramo da izađemo kasnije. Nas je 15 košarkaša i pet odbojkaša, znamo da je prelaz blokiran. Svi smo zajedno. Ne znam šta ćemo dalje da radimo. U timu, pored odraslih, imamo i tinejdžere, djecu od 15 do 16 godina, imam odgovornost prema njima i prema roditeljima, treba ih sve negdje smjestiti“, kaže Vučičević za Kosovo onlajn.

Građani na sjeveru Kosova počeli su da se okupljaju i postavljaju barikade nakon što je juče uhapšen Dejan Pantić. Prištinska policija zatvorila je administrativne prelaze na Jarinju i Brnjaku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 08:52