/ PRINTSCREEN
28/03/2022 u 18:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мушкарац ухапшен по пријави за планирање атентата на Вучића

Драган В. је ухапшен је у суботу након што га је његова емотивна партнерка пријавила за породично насиље и планирање атентата на предсједника Србије Александра Вучића

Драган В. је ухапшен је у суботу након што га је његова емотивна партнерка пријавила за породично насиље и планирање атентата на предсједника Србије Александра Вучића.

Приликом претреса стана осумњиченог пронађена је фантомка, два пиштоља, око 200 комада муниције, шест ножева, боксер и лаптоп, пише Блиц.

Према сазнањима Тањуга, он је данас саслушан у Вишем јавном тужилаштву, у Београду, гдје је рекао да је оружје припадало његовом покојном оцу, а негирао је наводе његове партнерке "да планира убиство предсједника, а да после тога убије и себе".

Она је такође тужилаштву испричала да је и њој пријетио пиштољем. На предлог тужиоца, Драгану В. је суд одредио притвор како не би поновио кривично дјело.

Терети се за кривично дјело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружје и експлозивних материја за које је запријкећена казна затвора од двијке до дванаест година.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:23