Princ Hari i Megan Markl / - SHUTTERSTOCK
16/04/2023 u 17:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Komercijalni status brenda Harija i Megan u SAD na prekretnici

Očekuje se da će princ Hari, peti u redu za tron, prisustvovati samo ceremoniji krunisanja u Vestminsterskoj opatiji ujutru 6. maja, prije nego što se vrati u Kaliforniju

Komercijalni status "brenda Saseks" je na prekretnici u Americi, navode holivudski insajderi, pa je sa olakšanjem dočekana vijest da će vojvoda od Saseksa, princ Hari, prisustvovati krunisanju svog oca, britanskog kralja Čarlsa III 6. maja, prenosi danas Dejli mejl.

„Hari se vraća iz pravih razloga, ali je bilo uzdaha olakšanja među nama, koji smo uključeni u posao, jer se brend Suseks oslanja na to da će Hari biti viđen sa svojom porodicom“, rekao je izvor Netfliksa, koji je emitovao dokumentarac „Megan i Hari“.

Na kraju krajeva, sve je u blizini kralja, dodaje izvor lista.

Očekuje se da će princ Hari, peti u redu za tron, prisustvovati samo ceremoniji krunisanja u Vestminsterskoj opatiji ujutru 6. maja, prije nego što se vrati u Kaliforniju.

Iz Palate je, međutim, za Mejl on Sandej rečeno da će za njega biti određeno mjesto na ručku poslije krunisanja, u slučaju da se predomisli.

Vojvotkinja Megan će 6. maj provesti organizujući četvrti rođendan za sina Arčija, a Hari je odlučan da se vrati kući kako bi kasnije tokom dana uživao u slavlju, što je plan koji bi vremenska razlika od osam sati trebalo da omogući.

U međuvremenu, u Holivudu se intenzivno spekuliše o sljedećim koracima para i o tome kako će nastaviti da stvaraju unosne finansijske ugovore potrebne za finansiranje njihovog životnog stila.

Saseksi su potpisali ugovor od 120 miliona funti sa gigantom Netfliksa za dokumentarac, a imaju ugovore od više miliona funti sa izdavačima Penguin Random House i Spotify.

Princ Hari navodno zarađuje i do 500.000 funti za držanje govora, prenosi Dejli mejl.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 19:05