Ђорђа Мелони / - Нова.рс
22/10/2023 u 18:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Meloni javno raskinula sa partnerom zbog njegovog skandala pred kamerama

Raskid je uslijedio nakon što je Đambruno u jednoj TV emisiji dao voditeljki nepristojnu ponudu

Italijanska premijerka Đorđa Meloni javno je ostavila svog partnera, oca svoje sedmogodišnje kćerke, nakon njegovih problematičnih komentara i incidenta na televiziji.

Andrea Đambruno, sa kojim je Đorđa bila skoro deset godina, napravio je skandal kada se u jednoj emisiji uhvatio za međunožje i ponudio voditeljki u studiju "trojku ili četvorku".

Đambruno je inače TV voditelj, a sporne izjave dao je tokom pauze za reklame emisije "Striscia la notizia". Snimak je procurio i izazvao burne reakcije, a voditelj je ubrzo saopštio da je njegova emisija privremeno ukinuta.

Melonijeva se oglasila na društvenim mrežama i javno ga ostavila, u potezu koji je mnoge iznenadio.

- Moja veza sa Andreom Đambrunom, koja je trajala skoro deset godina, sada se završava. Zahvalna sam mu na divnim godinama, na poteškoćama koje smo zajedno prebrodili i na najvažnijoj stvari u životu, mojoj kćerki Đinevri - napisala je Melonijeva.

- Naše staze već neko vrijeme ne idu u istom smjeru, i vrijeme je da to priznamo. Braniću ono što smo bili, i naše prijateljstvo, i po svaku cijenu, sedmogodišnju djevojčicu koja voli svoju mamu i svog tatu na način na koji ja nisam mogla da volim svog oca - kazala je ona.

Otac Melonijeve je, prema njenoj autobiografiji, bio zavisnik od narkotika koji je svojevremeno robijao.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 03:42