/ - PHOTO BY VOO QQQ ON UNSPLASH
05/10/2023 u 18:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Boing 757 skliznuo sa piste tokom prinudnog slijetanja

Avion, u kojem su bila tri člana posade, kružio je, a zatim se konačno spustio i zaustavio iza piste u bezbjednoj zoni, rekli su vatrogasni zvaničnici

Avion boing 757 kompanije Fedeks (FedEx) skliznuo je danas sa piste u pokušaju prinudnog slijetanja na aerodromu u Tenesiju, u SAD, ali u tom incidentu niko nije povrijeđen, saopštile su vatrogasne službe.

Agencije za javnu bezbjednost požurile su na regionalni aerodrom u Čatanugi nakon izvještaja da je Fedeksov boinga 757 doživeo kvar stajnog trapa ubrzo nakon polijetanja, navela je Vatrogasna služba Čatanuge na platfori X (Tviter), prenose tamošnji mediji.

Avion, u kojem su bila tri člana posade, kružio je, a zatim se konačno spustio i zaustavio iza piste u bezbjednoj zoni, rekli su vatrogasni zvaničnici.

Portparol Fedeksa je rekao novinarima da je let od Čatanuge do Memfisa doživio problem odmah nakon polijetanja, prenose Nezavisne.          

Nacionalni odbor za bezbjednost saobraćaja saopštio je da istražuje slučaj.

Aerodrom Čatanuga zatvorio je svoju glavnu pistu zbog prinudnog slijetanja Fedeksov boinga 757 i saopštio da bi to moglo da utiče na ostale letove, prenijeli su mediji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
AVIONPISTABOING
29. april 2024 17:53